+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Konferenceborde

Konferenceborde er uundværlige møbler på kontoret såvel som i mødelokaler og konferencerum. De fungerer som et centralt sted for møder, præsentationer og diskussioner og spiller en afgørende rolle for at fremme samarbejde og kommunikation i virksomheder. I store virksomheder træffes der jævnligt vigtige beslutninger ved konferenceborde. De giver også rigelig plads til fælles udvikling af nye og innovative strategier. Men hvad er det egentlig, der gør konferenceborde ideelle?

Konferencebord med stole og andre fordele

Som det perfekte kontormøbel leveres konferenceborde ideelt set med stole. Et konferencebord med stole giver plads nok til, at alle teammedlemmer kan samles komfortabelt omkring det, når det er nødvendigt. En anden nyttig funktion ved konferenceborde er en kabelkanal. Alle de kabler, der er nødvendige til præsentationsteknologien i lokalet, forsvinder ned i den. I digitaliseringens tidsalder, hvor næsten alle møder afholdes ved hjælp af moderne, digital teknologi som f.eks. computerstøttede præsentationer, opfylder passende konferenceborde naturligvis også dette krav. Derfor suppleres konferencebordet med stole af en praktisk kabelkanal. Afhængigt af konferencebordets størrelse giver det også mening at have et gennemgående understel i stedet for klassiske bordben, som giver særligt store emner den nødvendige stabilitet og robusthed.

Køb et konferencebord hos TOPREGAL

Når du køber et konferencebord, er størrelsen på den model, du vælger, en afgørende faktor, som skal overvejes nøje. Et for lille bord kan hurtigt vise sig at være utilstrækkeligt og begrænse arbejdet betydeligt, mens et for stort bord i et lille rum kan være kvælende og fratage konferencedeltagerne den ønskede plads til at bevæge sig rundt. Gå derfor efter generøse, men ikke overdimensionerede dimensioner, og sørg også for et passende forhold mellem bordets og rummets størrelse, når du køber et konferencebord.