+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Interaktivt whiteboard

Et interaktivt whiteboard er i bund og grund en stor touchskærm, der enten er forbundet til en computer eller har sit eget indbyggede operativsystem, så den kan fungere uafhængigt. Det gør det muligt at oprette, redigere og præsentere indhold som f.eks. information på skærmen på en meget bekvem måde. Et interaktivt whiteboard afspiller f.eks. billeder, GIF'er, lydfiler eller videoer og fungerer på den måde som en digital kundestopper. Uanset om det er på en messe, i et indkøbscenter eller i dit mødelokale, er whiteboardet interaktivt takket være digitale touchskærme og en vidunderlig måde at henvende sig direkte til potentielle kunder eller gøre konferencer interaktive på mange steder og i mange forskellige situationer. Touch-terminalen på det interaktive whiteboard er så meget desto mere indbydende at prøve og opdage, fordi den er i en behagelig højde, og dens brugervenlighed gør den intuitiv at bruge. Faktisk minder interfacet og kontrollerne på et interaktivt whiteboard om kommercielt tilgængelige smartphones og tablets.

Interaktivt / digitalt whiteboard: funktioner og fordele

Med et digitalt whiteboard satser du på den enkleste måde at reklamere for din virksomhed på, for med plakater, flyers og radio- eller tv-reklamer glemmer mange den effekt, som reklamer har i deres egen butik. Folk, der passerer din butik og derfor allerede er på stedet, bliver opmærksomme på dit display takket være digitale whiteboards. Derfor kan de være mere tilbøjelige til at foretage et spontant køb.

Udnyt de forskellige grænseflader, der giver dig mulighed for at bringe det ønskede indhold til et digitalt whiteboard: fra USB-porte, SD-kortpladser og HDMI til LAN- eller WLAN-forbindelser og skyen. De digitale whiteboards er udstyret med et Android-operativsystem og kan derfor afspille enhver Android-kompatibel app på deres overflade.

Køb et digitalt whiteboard hos TOPREGAL

Hvis du køber et digitalt whiteboard, hører reklamer på plakater og i trykte medier fortiden til - ikke flere printjobs! Engangskøbet af et digitalt whiteboard vil derfor betale sig lige så hurtigt som på lang sigt. Ud over de reklameformål, som et interaktivt whiteboard tjener i mange virksomheder, giver det også mange muligheder i produktionshaller eller lagre for at informere dit team om aktuelle tidsplaner eller den daglige menu i kantinen, for eksempel. På kontoret kan et interaktivt whiteboard også bruges til præsentationer.