+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Butikshylde

En butikshylde er et uundværligt element i butiksindretningen i detailhandlen. På den ene side tjener den til at opbevare produkter pænt, og på den anden side spiller den også en afgørende rolle i den attraktive præsentation af varer. Butikshylder eller salgshylder er derfor ikke bare simple opbevaringsløsninger. De er snarere en integreret del af en butiks markedsføringskoncept. Velplacerede og attraktivt designede butiksreoler tiltrækker kundernes opmærksomhed og opfordrer dem til at købe. Den rigtige præsentation af dine produkter ved hjælp af praktiske butiksindretningssystemer kan derfor forbedre dine kunders indkøbsoplevelse betydeligt og dermed også øge dit salg.

Butiksreoler i metal - robuste og holdbare

Butiksreoler i metal er førstevalget i mange butikker. Disse robuste reoler er kendetegnet ved deres stabilitet og holdbarhed og er derfor ideelle til opbevaring af forskellige produkter, for eksempel både tunge og sarte varer. Butiksreoler i metal fås generelt i forskellige størrelser og designs, så de nemt kan tilpasses de respektive behov - ideelt med et butiksindretningssystem.

Konfigurer salgsreoler med et butiksindretningssystem hos TOPREGAL

Et butiksindretningssystem er et skræddersyet koncept, der er tilpasset de specifikke krav i en butik. Derfor er butiksindretningssystemer fra TOPREGAL modulopbyggede og kan tilpasses fleksibelt til den pågældende filial eller det pågældende rum. På den måde kan du kombinere hylderne med hinanden og ved hjælp af individuelt konfigurerede salgshylder udnytte pladsen i din butik bedst muligt og i øvrigt optimere præsentationen af dine produkter.