+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Bobleplast

Bobleplast er et uundværligt emballagemateriale, som primært bruges til at beskytte skrøbelige genstande under transport og opbevaring. Dette materiale er især værdsat for sine stødabsorberende egenskaber, som skabes af den luft, der er fanget i de mange små bobler i filmen. Generelt giver bobleplast maksimal beskyttelse af skrøbelige varer, samtidig med at mængden af anvendt materiale minimeres.

Køb bobleplast hos TOPREGAL

Hos TOPREGAL kan du købe bobleplast med en materialetykkelse på 20 mikrometer og en længde på 500 meter, som nemt passer ind i almindelige bobleplastmaskiner. Den tynde, men ekstremt stabile HDPE-plast gør det muligt at fylde og forsegle hurtigt. De resulterende luftpuder er ideelle til at polstre skrøbelige genstande. Takket være den praktiske perforering mellem de 100 x 200 millimeter store luftpuder kan de nemt fordeles over flere pakker, hvilket sikrer en ren indpakning. En stor fordel er, at uoppustet film kan opbevares for at spare plads. Den bedste måde at købe den rigtige luftpudemaskine til boblefolien på er også i vores udvalg af driftsteknologi.

Brug af en boblefoliemaskine: Sådan fungerer den

Luftpudemaskinen LPM16 muliggør hurtig og effektiv fyldning og forsegling af luftpuder og bobleplast. Med en imponerende produktivitet på 16 meter pr. minut klarer den kompakte maskine denne opgave på kortest mulig tid. Hvis det er nødvendigt, kan hastigheden reduceres til ni meter i minuttet for at opnå optimale resultater, selv med krævende materialer. Den fleksible justering af temperatur og lufttryk sikrer perfekt fyldning af luftpuder i forskellige størrelser. Boblefoliemaskinen er alsidig og kan behandle boblefolie af forskellige materialer som HDPE, LDPE og polyakryl. Processen er lige så enkel som selve operationen. Rullen med bobleplast placeres blot på bøjlen, trækkes gennem foliestyringen og indsættes i fremføreren - en proces, der tager mindre end et minut, og som gør det muligt at producere emballagemateriale med det samme.

Luftboblemaskinen fra vores sortiment af forretningsudstyr imponerer med sin ydeevne samt sin fleksibilitet og brugervenlighed. Dens støjsvage drift på kun 70 decibel sikrer også et behageligt arbejdsmiljø. Takket være det 170 cm lange strømkabel kan den nemt tilsluttes enhver almindelig stikkontakt. Rulleholderen med en diameter på 48 millimeter giver plads til standardruller med luftboblefolie. Maskinen understøtter boblefolie med en materialetykkelse på 0,015 til 0,03 millimeter og en maksimal rullelængde på 1.500 meter, hvilket giver dig et frit valg af ruller. Vi tilbyder selvfølgelig også den rigtige bobleplast til dine behov. LPM16 boblefoliemaskinen er derfor den ideelle løsning til at producere emballagemateriale hurtigt og effektivt, samtidig med at den tilbyder fleksibilitet, ydeevne og brugervenlighed.