+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Holme

En spær er den generelle betegnelse for en horisontal struktur, en stang eller et håndtag. Spær anvendes f.eks. som sidedele på en stige, som støtte på en trappe med bjælker, som håndliste på et gelænder, som træbjælke på parallelstænger i gymnastik eller som søjle i karrosseribyggeri.

I reoler står udtrykket spær for en bjælke (stang) eller også en tværstang. Som vandrette bjælker er der mellem to sidebjælker placeret to spars (traverser). De tjener til at stabilisere og konsolidere og udgør samtidig et hylde- eller opbevaringsniveau.

Med den Opbevaringsreoler og Pallereoler fra TOPREGAL kan det ønskede antal reolniveauer hænges individuelt op med de indbyggede tværbjælker i et 50 mm stort gitter takket være den enkle plug-in-konstruktion. Paller kan opbevares direkte på tværstængerne. Alternativt kan der indsættes hylder af træ (spånplade 38 mm), stål (25 mm) eller varmgalvaniseret net (maskestørrelse 9,9 cm x 3,3 cm). Stolperne er tilpasset vægten af de opbevarede varer eller paller med forskellige tykkelser og belastningskapaciteter.