Alle produkter

Kontormøbelsæt: Kontorstol LENA, højdejusterbart skrivebord MILLA200 og mobil piedestal FRIDA fra TOPREGAL

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data
Varenr. 228479
 • Model
  MILLA200
 • Bredde
  2.000 mm
 • Dybde
  800 mm
 • Monteret
  nej
Medier
Leveringsomfang
 • 1 x MILLA200 Elektrisk højdejusterbart skrivebord i hvid, 2.000 mm x 800 mm
 • 1 x LENA ergonomisk kontorstol med lændestøtte, i sort
 • 1 x FRIDA mobil piedestal til skriveborde, 3 skuffer, 400 mm x 455 mm x 620 mm
 • Øget effektivitet gennem komfortabelt og ergonomisk arbejde
 • Sofistikeret og moderne design
 • Fremmer korrekt kropsholdning
 • Kan tilpasses til individuelle behov

Ergonomisk, komfortabelt og fleksibelt arbejde

Vi bruger meget tid på vores arbejdsstationer, så de skal først og fremmest være ergonomiske og komfortable. Med vores fantastiske arbejdsstationssæt, LENA kontorstol, MILLA200 skrivebord og FRIDA mobil piedestal, kan du tilpasse din kontorplads, så den passer til dine behov og samtidig beskytte din krop.

Den elegante LENA-kontorstol er designet til at give dig den ergonomi, du har brug for, selv på lange arbejdsdage. LENA har en særlig funktion i sit design. Takket være den særlige S-konstruktion, som er tilpasset rygsøjlen, støtter ryglænet din lænd, mens nakkestøtten aflaster din nakke. Kontorstolens højde kan justeres til 1.170 - 1.265 mm. Armlænene kan justeres med 100 mm, og nakkestøtten kan forlænges med yderligere 90 mm. Sædehøjden kan justeres fra 445 til 540 mm. Med en egenvægt på 13,5 kg kan LENA modstå en maksimal vægt på 110 kg.

I kombination med LENA-skrivebordsstolen imponerer det højdejusterbare skrivebord MILLA200 med sit enkle, moderne design med T-ben og sin funktionalitet. Dårlig kropsholdning er ofte resultatet af forkerte kontormøbler. Med det højdejusterbare skrivebord MILLA200 er du fleksibel, hvis du vil arbejde stående til en forandring. Den anbefalede ændring af arbejdsstillingen på kontorarbejdspladsen hjælper med at forebygge rygproblemer og træthedstegn. Takket være den individuelle højdejustering er skrivebordet velegnet til næsten alle kropsstørrelser.

Vores FRIDA mobile piedestal er det ideelle supplement til at optimere din arbejdsstation. Med sine dimensioner på 400 mm x 455 mm x 620 mm passer den perfekt under alle MILLA200 skriveborde Skriveborde og tilbyder tilstrækkelig opbevaringsplads til dine kontorartikler med sine 3 skuffer. Alle 3 skuffer kan låses, hvilket giver ekstra sikkerhed for dine værdifulde eller fortrolige genstande.

Med vores komplette sæt LENA, MILLA200 og FRIDA har du alt, hvad du behøver for at arbejde sundt, komfortabelt og effektivt.

...... læs mere
Ofte stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.