+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Tøndereol

Header

Trommellagre er velegnede til pålidelig opbevaring af farligt gods og miljøskadelige væsker som f.eks. olie, benzin eller diesel. Hos TOPREGAL får du det optimale udvalg til dine behov. Alle vores stativer er fremstillet i den højeste industrielle kvalitet og opfylder de lovmæssige krav. Hver tromlerække har en drypbakke med et testcertifikat, som beviser, at kvalitetskravene er opfyldt.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

Bredte (mm)

Antal tønder

13 artikler

Udsigten
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Alsidig: tromleholder med drypbakke

Ønsker du at opbevare og fylde væsker som olie, benzin, diesel eller andre miljøskadelige væsker sikkert i reoler? Så er vores tromleholdere med drypbakke den perfekte løsning. Disse praktiske alt-i-en-tilbud giver dig mulighed for at opbevare tromler i forskellige størrelser. For at gøre noget godt for miljøet og for at overholde de lovmæssige bestemmelser tilbyder vi også de matchende drypbakker sammen med stativerne.

Afhængigt af opsamlingsbakken er vores tromlerækker velegnede til følgende krav:

  • Maksimalt 1.600 liter samlet volumen, hvor den største beholder maksimalt må indeholde 160 liter.
  • Højst 2.400 liter samlet volumen, hvor den største beholder højst må rumme 200 liter.

Afhængigt af de væsker, du opbevarer i tromlerne, tilbyder vi dig den passende størrelse drypbakke til dit stativ. Reglen er, at mindst ti procent af det flydende indhold kan opsamles. I tilfælde af vandforurenende stoffer skal det endda sikres, at hele indholdet opsamles.

Saml trommestativet professionelt

Alle monteringsmaterialer og de lovpligtige belastningsplader, der er nødvendige for at montere tromlerækken, er inkluderet i leveringen. Efter leveringen kan du straks begynde at samle dit nye trommestativ på en enkel måde. Hvis du ikke har det nødvendige personale eller tid til montering, tilbyder vi også en professionel monteringsservice, herunder en indledende inspektion af hylden.

Har du brug for andre dimensioner til reoler? Du skal blot selv samle dit trommestativ med opsamlingsbakke ud fra de enkelte dele, der er anført her. På den måde får du det optimale design til dit lager, så du og dine medarbejdere kan håndtere væskerne sikkert. Vi rådgiver dig gerne om, hvilke størrelser af tromlehylder og sumpbakker der passer bedst til dine behov.

...... læs mere