Alle produkter

Påkørselsværn pallereol, påkørselsværn i L-form 400 mm høj

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(153)
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data
Varenr. 4749
 • Vægt
  3,1 kg
 • Farve
  sort-gul
 • Overflade
  lakkeret
 • Bredde
  120 mm
 • Dybde
  120 mm
 • Højde
  400 mm
 • Max. Energivirkning
  400
Medier
Leveringsomfang
 • 1 x Påkørselsværn pallereol, påkørselsværn i L-form 400 mm høj
 • 4 x boltankre, M12 x 100 mm, galvaniseret

Beskytter dit reolsystem mod skader på de udvendige standere som følge af utilsigtet påkørsel, f.eks. med gaffeltruck, og forebygger dermed ulykker, der kan undgås, og de omkostninger, der kan opstå i den forbindelse.

Skader på reolerne medfører tidskrævende reparationer og forhindrer, at de daglige forretningsaktiviteter kan afvikles uden problemer – påkørselsværnet er derimod hurtigt og nemt at udskifte, hvis der skulle ske skader.

L- eller U-påkørselsværnet beskytter dine palle-, lager- eller grenreoler optimalt. Den fås med en højde på 400 mm, og takket være det gul-sorte farveskema sikrer den øget opmærksomhed og forebygger skader.
L-beskyttelsen bruges hovedsageligt på ydersiden af hylden for at forhindre utilsigtet opstart med gaffeltrucks.
Som et alternativ til L-typen af rammebeskyttelse kan U-rammebeskyttelsen også bruges til at beskytte de ydre stativer. Den beskytter også de indvendige reolstativer fra tre sider.

L- og U-påkørselsværnet fra TOPREGAL er godkendt iht. den tyske lovpligtige ulykkesforsikring (DGUV 108-007) (tidligere arbejdssikkerhedsreglerne (BGR 234)). I henhold til den gældende DIN 15635 er påkørselsværnet foreskrevet til fastplacerede reoler i forbindelse med trucks til beskyttelse mod utilsigtet påkørsel med løfteanordninger såsom gaffeltruck eller palleløfter. Til sikker forankring i gulvet fastgøres påkørselsværnet i gulvet ved hjælp af 4 bolteankre M12 x 100 mm. Bolteankrene er inkluderet i prisen og leveringsomfanget. 

 

Foreskrevet til faste reolsystemer i forbindelse med ikke-sporbundne gaffeltrucks iht. den tyske lovpligtige ulykkesforsikring (DGUV: 108-007 (tidligere arbejdssikkerhedsreglerne (BGR 234)).

...... læs mere
Noter

Vigtig information

De angivne mål er omtrentlige og kan variere med nogle få centimeter. Kontakt os venligst, hvis du har brug for den korrekte størrelse til dit ønskede produkt.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.90 / 5.00)
Relevante vurderinger
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
31.01.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 4748
Gør, hvad den skal.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
21.08.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 4749
Mine nye produkter er fuldstændig tilpasset mine behov (ellers ville jeg ikke have bestilt dem), og de opfylder fuldt ud deres roller. Kvalitet, brugervenlighed, robusthed.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
12.07.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 4749
Meget godt forhold mellem pris og ydelse. Robust og lige til vores behov
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
28.06.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 4749
Klare farver, ikke en udvasket gul som hos andre leverandører. Højden er perfekt, da en "utilsigtet" tilgang til hylden kun kan ske bevidst. Ja, det er bestemt ikke den billigste løsning rent prismæssigt, men man skal huske på, at det er engangsomkostninger. Så er det bedre at gøre det ordentligt én gang.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
14.06.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 4749
Opfylder behovene
Læs original
Ofte stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.