Alle produkter

Elektrisk optrækkelig pullert uden styresystem VPE600, TecMaschin

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 220568
 • Model
  VPE600
 • Vægt
  95 kg
 • Farve
  sølv
 • Dybde
  1.105 mm
 • Højde
  600 mm
 • Udvendig diameter
  219 mm
 • Max. Energivirkning
  1.108.000
 • Anvendelsesområde
  Udendørs område
 • Strøm
  350 W
Leveringsomfang
 • 1 x Elektrisk optrækkelig pullert uden styresystem VPE600, TecMaschin
 • Optimal til at supplere din eksisterende pullertstruktur
 • Hurtig hævning og sænkning af den optrækkelige pullert
 • Udførelse i høj kvalitet for en lang produktlevetid

Professionel afgrænsning af indkørsler

Det er nemt med den elektriske udtrækkelige pæl VPE600 fra TecMaschin. Denne praktiske 600 mm høje pæl af rustfrit stål er ideel til midlertidig afgrænsning af gårdindgange, virksomhedsområder eller endda offentlige områder, så biler, lastbiler og andre større trafikanter forhindres i at passere. Med sin diameter på 219 mm og en materialetykkelse på 6 mm kan den robuste 95 kg heavy-duty gennemkørselsbegrænser nemt modstå en energibeskydning på op til 1.108.000 J.

Den formfuldendte cylinder i rustfrit stål passer ind i næsten ethvert miljø. Du kan sætte farverige accenter med LED-strimlen i overkanten af den optrækkelige pullert. Denne RGB-stribe kan justeres i farve og lysstyrke med et tryk på en knap og giver sikkerhed, da den også gør pullerten lettere at se i mørke. For at beskytte hele systemet mod vandindtrængning anbefaler vi at installere et pumpesystem.

Fra samling til anvendelse

For at kunne modstå en tilsvarende belastning skal hele systemet 1.105 mm sættes ned i jorden og betoneres ind. Den egentlige udtrækkelige stolpe med 600 mm flyttes nu ind og ud af denne nedgravede hydrauliske cylinder via en korridor. Ledningerne er bevidst holdt enkle og kan opsættes af enhver dygtig elektriker. På grund af hydraulikmotorens nominelle effekt på 350 W og en nominel spænding på 220 V kan systemet tilsluttes til en almindelig stikkontakt og kræver ikke en stærkstrømsforbindelse. For at beskytte hele systemet mod vandindtrængning anbefaler vi, at der installeres et pumpesystem. Den tilsvarende pumpe er allerede inkluderet i leveringsomfanget her.

Den optimale afstand mellem to forsænkede stolper eller til en væg er 1000 - 1300 mm, målt fra cylinderens centrum. Det betyder, at der stadig er plads nok til, at man kan gå komfortabelt mellem dem. Den 400 mm brede bundplade kan også placeres komfortabelt på jorden.

Den optrækkelige VPE600 pullert fra TecMaschin kræver en styreenhed. Denne tilbydes af TecMaschin som et bundt i en ekstra artikel. Denne enkelte optrækkelige pullert tilbydes som et supplement til et eksisterende system. Bemærk venligst, at styreenheden ikke er integreret her.

...... læs mere
Ofte stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.