+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Sæt med viskerlæber til skrubbertørretumbler SWM33, wipeket

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 169583-ET
  • Model
    SWM33
  • Rengøringskapacitet
    1.600 m²/h
Leveringsomfang
  • 1 x sæt viskerlæber til skrubbe tørretumbler SWM33

SWM33 er en effektiv og kraftfuld gulvvaskemaskine til vask af gulve på mellemstore og store områder, som grundigt renser op til 1.600 m²/h.

Fleksibel, holdbar, pålidelig

Gulvrengøringsmaskinen SWM33 er udstyret med to viskerlæber, som er monteret bag hinanden bag på maskinen. Disse to læber er designet til at være holdbare, men når der ved et uheld køres over kanter eller bulkmateriale som f.eks. møtrikker og bolte, kan det ske, at viskerne bliver beskadiget.

I dette tilfælde er der nu vores praktiske viskerlæbe-sæt, hvormed du kan øge den effektive rengøringstid og undgå utilsigtet svigt i arbejdstiden. Udskiftning af gummilæberne er let som en leg og kan gøres i et par enkle trin.

De to viskerlæber fjerner pålideligt løst snavs og spildevand fra det rengjorte gulv, hvilket gør efterfølgende aftørring af overfladen unødvendig. Viskerne tilpasser sig overfladen. Det betyder, at sugestrimlen understøttes optimalt af viskerlæberne.

Derfor er tørre læbesættet fra wipeket det optimale supplement til din SWM33.

Professionelle tips:

- Rengør viskerlæberne regelmæssigt med en medfølgende klud. Dette vil forlænge materialets levetid betydeligt.

- Fjern gulvrengøringsmaskinens sugestang, før du skifter viskelæberne. Det gør adgangen lettere og forbedrer placeringen af læberne på stangen.

Oversigt over wipeket

Høj rengøringseffekt, fjernelse af genstridig snavs og ergonomisk behagelig arbejdsstilling. Alle vores rengøringsmaskiner er udviklet og produceret efter disse principper. Bliv overbevist om den høje kvalitet af wipeket omkostningseffektive rengøringsenheder.

...... læs mere