Alle produkter

Sæt med viskerlæber til skrubbertørrer SWM30, bredde 640 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 123007-ET
  • Model
    SWM30
  • Vægt
    0,31 kg
  • Bredde
    640 mm
Leveringsomfang
  • 1 x Viskerlæbe sæt til SWM30

Fleksibel, holdbar, pålidelig

Gulvrengøringsmaskinen SWM30 er udstyret med to viskerlæber, som er monteret bag hinanden bag på maskinen. Disse to læber er designet til at være holdbare, men når der ved et uheld køres over kanter eller bulkmateriale som f.eks. møtrikker og bolte, kan det ske, at viskerne bliver beskadiget.

I dette tilfælde er der nu vores praktiske viskerlæbe-sæt, hvormed du kan øge den effektive rengøringstid og undgå uønskede fejl i arbejdstiden. Du kan hurtigt og nemt fastgøre disse reservedele til fastgørelsesstangen med vingemøtrikkerne. Det gør det nemt at udskifte gummilæberne med et par enkle trin.

Med deres længde på 640 mm fjerner de to viskerlæber pålideligt løst snavs og spildevand fra det rengjorte gulv, hvilket eliminerer behovet for efterfølgende aftørring af overfladen. Viskerne tilpasser sig overfladen. Det betyder, at sugestangen understøttes optimalt af tørrerlæberne, og at det snavsede vand kan opbevares centralt i skrubber-tørrer-systemet, indtil det skal bortskaffes.

Derfor er viskerlæbesættet fra wipeket det optimale supplement til din SWM30.

Professionelle tips:

Rengør regelmæssigt wipeket-læberne med en medfølgende klud. Dette vil forlænge materialets levetid betydeligt.

Fjern gulvrengøringsmaskinens sugestang, før du skifter viskelæberne. Det gør adgangen lettere og forbedrer placeringen af læberne på stangen.

Oversigt over wipeket

Høj rengøringseffekt, fjernelse af genstridig snavs og ergonomisk behagelig arbejdsstilling. Alle vores rengøringsmaskiner er udviklet og produceret efter disse principper. Bliv overbevist om den høje kvalitet af wipeket omkostningseffektive rengøringsenheder.

trusted shops light
4.68
Meget godt