+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Tørre strimmel til skrubbe tørretumbler SWM33, længde 760 mm, wipeket

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 121325-ET
  • Model
    SWM33
  • Rengøringskapacitet
    1.600 m²/h
  • Bredde
    760 mm
Leveringsomfang

1 x viskerstang til skrubbe tørretumbler SWM33, længde 760 mm

SWM33 er en effektiv og kraftfuld gulvvaskemaskine til vask af gulve på mellemstore og store områder, som grundigt renser op til 1.600 m²/h.

Fleksibel, holdbar, pålidelig

Gulvrengøringsmaskinen SWM33 er udstyret med en viskerstang, som er fastgjort til maskinens bageste del. Selv om denne stang er designet til at være holdbar, kan uheldig kørsel over kanter eller bulkmaterialer som f.eks. møtrikker og bolte beskadige viskerne. Den solide metalramme og de robuste afstandsstykker på siderne af viskestangen sikrer holdbarhed og beskyttelse mod slag og stød. Det gør den praktiske tørrebar til en bæredygtig investering i dine rengøringsbehov.

Med denne udskiftningsskraber øger du den effektive rengøringstid og undgår uønsket nedetid i arbejdstiden. Den kan monteres hurtigt og nemt med skruerne på bagsiden af skrubbertørretumbleren. Det giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde uden større nedetid.

Med deres længde på 760 mm fjerner de to viskerlæber pålideligt løst snavs og spildevand fra det rengjorte gulv, så der ikke er behov for efterfølgende aftørring af overfladen. Tørrelæberne tilpasser sig overfladen. Det betyder, at den integrerede sugestang understøttes optimalt af de fleksible tørrelæber.

Fagligt tip:
Rengør regelmæssigt de tørre læber med en medfølgende klud. Dette forlænger materialets levetid betydeligt.

Oversigt over wipeket

Høj rengøringseffekt, fjernelse af genstridig snavs og ergonomisk behagelig arbejdsstilling. Alle vores rengøringsmaskiner er udviklet og produceret efter disse principper. Bliv overbevist om den høje kvalitet af wipeket omkostningseffektive rengøringsenheder.

...... læs mere