+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Rengøringsbørste til skrubbepresser SWM30, diameter 430 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 121298-ET
 • Model
  SWM30
 • Vægt
  3,31 kg
 • Farve
  sort
 • Højde
  75 mm
 • Børstediameter
  430 mm
 • Udvendig diameter
  430 mm
Leveringsomfang
 • 1 x rensebørste til SWM30

Den lille allrounder

Let at bruge, kompakt design, men med to store beholdere. Det er vores SWM30. En rigtig allrounder, når det kommer til gulvrengøring. Støjsvagt, smidigt og robust renser denne lille gulvvaskemaskine en lang række overflader i mange forskellige typer rum.

Rengør hurtigt og rent

Dette er muligt med vores rengøringsbørste til kompakt skrubbe-tørretumbler SWM30. De hårde børstehår, der er fremstillet af PP på den store børste 430 mm, fjerner pålideligt selv genstridigt snavs. Skurebørstens hårde materiale sikrer lang levetid på børsterne og er derfor en bæredygtig investering i dine rengøringsbehov. Det gør den ideel til hårde, flade overflader samt glatte overflader som f.eks. fliser. Den lille diameter på børsten, som er forskudt til højre, sikrer, at den kommer godt ind i hjørner og kan køres op til kanter på fremragende vis.

Den er også let at fastgøre til maskinen ved hjælp af et drejesystem og kan udskiftes med et par enkle trin for at rengøre børsten. Det gør du ved at føre børsten eller pladen på moppetilbehøret ind under skrubbe- og tørretumbleren, løfte den op og dreje den med uret. Det er lige så nemt at fjerne rengøringsbørsten ved at give den et let ryk og derefter dreje den mod uret. Børstens solide drejeskive i komposit er designet til at være robust og holdbar, så den kan skiftes ofte eller bruges i længere tid uden større slitage.

Oversigt over wipeket

Høj rengøringseffekt, fjernelse af genstridig snavs og ergonomisk behagelig arbejdsstilling. Alle vores rengøringsmaskiner er udviklet og produceret efter disse principper. Bliv overbevist om den høje kvalitet af wipeket omkostningseffektive rengøringsenheder.

...... læs mere