Alle produkter

Reservedel 2 sidebørster til ride-on fejemaskine AKM80

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 169816-ET
 • Model
  AKM80
 • Mobil
  elektrisk
 • Vægt
  4 kg
 • Farve
  sort
 • Udvendig diameter
  220 mm
Leveringsomfang
 • 2 x sidebørster til ride-on fejemaskine AKM80

Stor maskine, genialt børstesystem

Vores ride-on fejemaskine AKM80 er den største model af vores wipeket-produkter og derfor modellen med den højeste arealydelse. Dette gøres muligt blandt andet ved de to sidebørster fastgjort til siden af gulvvaskemaskinen med en diameter på 220 mm. Disse børster er placeret sådan på maskinen, at de samlet dækker en bredde på 125 cm og med høj rotationshastighed flytter snavs fra siden af gulvrengøringsapparatet til midten, hvor den store hovedrengøringsbørste opfanger den centralt.

Takket være denne opsætning og den lille diameter de to sidebørster kan kanter og hjørner let nås og rengøres trods maskinens store størrelse. Desuden er børsterne af yderst robuste og holdbare, hvilket gør dem til en god investering til dine rengøringsbehov. Den massive børsteplade er også meget robust, hvilket reducerer skader fra eventuelle fald og slag.

Små børster, hurtigt skifte

Den enkle ophængning og størrelsen af børsterne muliggør hurtigt skifte med få håndbevægelser. Alt, du skal gøre, er at løsne skruerne på toppen af en børste og derefter fjerne børsten. Montering udføres lige så let.

De to sidebørster er derfor den perfekte tilføjelse til din ride-on fejemaskine AKM80.

Oversigt over wipeket

Høj rengøringseffekt, fjernelse af genstridig snavs og ergonomisk behagelig arbejdsstilling. Alle vores rengøringsmaskiner er udviklet og produceret efter disse principper. Bliv overbevist om den høje kvalitet af wipeket omkostningseffektive rengøringsenheder.

...... læs mere