Alle produkter

Carportramme til autocampere SPG5-W inklusive 12 solpaneler, aluminium, frihøjde 2.920 mm, SoloPort
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(9)

Der ydes ikke yderligere rabat på denne vare. Dette gælder også for selvafhentning og kampagner. Rabatten i indkøbskurven er allerede inkluderet i den endelige pris.
Tekniske data og downloads
Varenr. 224062
 • Model
  SPG5-W
 • Version
  carport til autocamper
 • Solcellemodul med høj effekt
  420 Wp
 • Udgangseffekt solcellemoduler
  5 kW
 • Farve
  sølv
 • Bredde
  3.640 mm
 • Dybde
  6.840 mm
 • Højde
  4.500 mm
 • Beskyttelsesklasse
  IP54
 • Anvendelsesområde
  udendørs område
 • Reel batterikapacitet
  40 kWh
 • Frihøjde
  2.920 mm
 • Indgangshøjde
  3.630 mm
 • Spænding
  230 V
 • Opladningseffekt
  1,8 kW - 7 kW
 • Anvendelig batterikapacitet
  30 kWh
Leveringsomfang
 • 1 x autocamper solcelle carport ramme SPG5-W
 • 12 x solpanel
 • Miljøvenlig produktion af energi til opladning af din elbil
 • Hurtig og ukompliceret montering i få trin
 • På grund af sin uafhængighed af elnettet kan solcellecarporten opstilles næsten alle steder
 • Ly til varevogne og autocampere takket være højden på 4.500 mm

Markedsnyhed: Solcarport SPG5-W

Solcarporten fra SoloPort er fremstillet i henhold til de højeste kvalitetsstandarder og er takket være sin enestående karakter den første på markedet inden for autobeskyttelsessektoren. Alle gængse elbiler kan oplades med grøn energi helt uafhængigt af elnettet.

Carportens rammekonstruktion består af særligt holdbare aluminiumprofiler og giver din bil beskyttelse mod vind og vejr med en indkørselshøjde på 3.630 mm og en bredde på 3.640 mm samt en længde på 6.840 mm. Indkørselshøjden er 4.500 mm. Profilerne fastgøres solidt i jorden med boltankre. De kan skrues direkte ind i asfalt- og betonoverflader; for andre jordoverflader kræves et passende fundament.

Nå utroligt højt op med SPG5-W solcellecarporten til autocampere fra SoloPort

Med en utrolig indgangshøjde på 3.630 mm kan du være sikker på, at en standard autocamper eller varevogn nemt kan komme ind under solcarporten. På det laveste punkt er højden på carportens tag 2.920 mm. Denne frihøjde gør det endda muligt for lavere varevogne at køre ind og ud fra begge sider. Med 12 solcellemodulerne kan du tilslutte din carport til et eksisterende solcellesystem eller direkte til en inverter, f.eks. for at tilslutte en wallbox eller for at understøtte din elektricitet i hjemmet.

Hvis du vil bruge den elektricitet, solpanelerne producerer, til at oplade din bil, kan du tilslutte carporten til husets elnet. Få det gjort af en elektriker. Du skal bruge en inverter og en wallbox for at kunne bruge den grønne strøm direkte. Disse er ikke inkluderet i tilbuddet.

Kvalitetsstandard, der garanterer dig sikkerhed

Med denne solcarport fra TOPREGAL vælger du ikke kun en bæredygtig løsning, men også en kvalitetsbevidst løsning. Du stoler bevidst på en handelspartner med base i Tyskland, som altid er til rådighed for dig. Vores fremragende kundeservice sikrer, at der hurtigt findes en tilfredsstillende løsning for dig i tilfælde af et garantikrav. Stol på, at du får et kvalitetsprodukt, der opfylder alle sikkerhedsstandarder.

Vi tilbyder:

 • 20 års ydelsesgaranti på solcellemodulerne
 • 10 års produktgaranti på solcellemodulerne
 • 5 års garanti på carportens aluminiumskonstruktion
 • 1 års garanti på alle andre komponenter

I Tyskland kan der være behov for en byggeanmeldelse eller en byggetilladelse afhængigt af delstat og distrikt. Grundlaget herfor er den respektive gældende delstatsbyggelov. Indhent venligst oplysninger fra de for dig ansvarlige myndigheder inden byggeriet.
Vi kan ikke give nogen oplysninger om de juridiske bestemmelser uden for Tyskland. Indhent venligst også her oplysninger fra de for dig ansvarlige offentlige myndigheder.

...... læs mere
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.67 / 5.00)
Relevante vurderinger
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
08.11.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 224340
Top forhold mellem pris og ydelse. Forsendelse desværre en katastrofe.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
19.10.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 224003
Moduler fra forskellige partier er lidt forskellige i størrelse. Båndene på modulerne har også ændret sig fra en levering til en anden. Ellers præcis, som vi havde forestillet os.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
17.10.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 223631
Carporten er nem at samle i henhold til instruktionerne. En omfattende brugsanvisning var også inkluderet i leveringen. Produktet er førsteklasses - en klar anbefaling.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
05.10.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 224003
I de tekniske data er tilslutningsboksen angivet med beskyttelsesklassen, men ikke hele modulet, så det kan jeg kun gå ud fra. Ellers må det vise sig, hvor gode modulerne er.
Læs original
Ofte stillede spørgsmål
Spørgsmål om produktet
Kan jeg købe SoloPort solcellecarporten som privatkunde?

Slutbrugere kan købe solcarporten på www.soloport.com eller kontakte SoloPorts salgsteam for at få et tilbud på tysk eller engelsk. Du kan kontakte salgsteamet for privatkunder på info@soloport.com eller +49 7158-9181545.

Skal jeg som køber selv indhente byggetilladelser, og hvilken hjælp tilbyder TOPREGAL?

Ja, som køber er du ansvarlig for at indhente alle nødvendige tilladelser til din solcellecarport. TOPREGAL vil hjælpe dig ved at give dig konstruktionstegninger gratis efter anmodning. Bemærk venligst, at alle betingelser og gebyrer, der måtte opstå, såsom tilladelsesgebyrer, omkostninger til eventuelle undersøgelser, udskiftningsplanlægning og verificerbare statiske beregninger, skal bæres af dig.

Omfatter TOPREGALs support levering af en statisk beregning?

Nej, desværre omfatter TOPREGAL-support ikke statisk beregning. En sådan beregning vil altid referere til de respektive lokale forhold. Derfor er det ikke muligt at give en generelt gyldig statisk beregning.

Hvilke garantier tilbyder TOPREGAL ved salg af solcellecarporten?

Vi giver dig 10 års garanti på solpanelerne, 5 års garanti på carportrammen og 1 års garanti på alle andre SoloPort-komponenter. Se vores garantivilkår for at få flere oplysninger.

Findes carportene kun i de nævnte mål, eller kan de tilpasses?

Vi tilbyder carportene i faste mål, som ikke kan tilpasses. De mål, der er angivet i de tekniske data, kan ikke ændres. Vi tilbyder heller ikke andre materialer til rammekonstruktionen end dem, der er vist her.

Kan jeg se carporten live?

På vores tre lokationer i Tyskland (Baden-Württemberg, Nordrhein-Westfalen og Mecklenburg-Vorpommern) tilbyder vi muligheden for at se og købe carporten direkte på stedet ved at lave en aftale med vores SoloPort-eksperter. Send venligst din anmodning om en aftale til info@soloport.com.

Kan flere carporte placeres ved siden af hinanden?

Vi tilbyder add-on-varianter af alle carporte, som kan monteres på en eksisterende SoloPort carport for at skabe en dobbelt carport eller en carport til tre køretøjer. Der skal dog tilsluttes en separat inverter og styreskab til driften af hver solcellecarport.

Hvor store er belastningerne? (tagbelastning, snebelastning, vindbelastning)?

Carporten har en tag-/snebelastning på 540 kg/m2. Uanset om det er en carport til biler eller autocampere. Tilbygningskarnapper kan også bære de samme belastninger. Vindbelastningen er 108 km/t og kan derfor modstå dårligt vejr.

Er modulets tag vandtæt?

Ja, modulets tag er vandtæt. Vandrette og lodrette tagrender er monteret under solpanelerne for at dræne regnvand, der passerer igennem til det laveste punkt i carporten. Her kan man montere almindelige tagrender, som leder regnvandet hen til det ønskede sted.

Solpanelerne har ikke en separat tætning imellem sig, så vandet kan let løbe væk via tagrenderne. Hvis det blæser og regner, er det selvfølgelig muligt, at det regner ind i siderne. Fra oven ledes regnen pænt væk via tagrenderne.

Men ethvert system har sine begrænsninger. Ved kraftig regn kan det ikke udelukkes, at der på grund af den store vandmængde nogle gange kommer vand gennem solcelletaget.

Tilbyder I også montering?

Nej, vi tilbyder ikke montageservice. Som en almindelig carport kan carporten nemt samles af 2-3 personer ved at følge vores monteringsvejledning. Hvis du har brug for et fundament, som du ikke selv kan bygge, bedes du kontakte en have- og landskabsentreprenør.

Er det nødvendigt med en elektriker for at tilslutte carporten?

Nej, du behøver ikke en elektriker for at sætte carporten i drift. Styreskabet leveres helt færdigmonteret, og modulerne sættes sammen og tilsluttes i henhold til instruktionerne.

Kan jeg tilslutte systemet til mit hjemmenetværk?

Vi tilbyder carporten som en ren stand-alone-løsning. Den er ikke beregnet til at blive tilsluttet husstandens elnet. Hvis du alligevel ønsker at tilslutte dig elnettet, har du mulighed for at udskifte vores inverter med en hybrid inverter (vekselstrøm). Vi har dog ikke denne variant i vores produktsortiment.

trusted shops light
4.47
Meget godt