+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Forlængelse carportramme SPG-A, aluminium, frihøjde 2.200 mm, SoloPort
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(11)

Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 223854
 • Model
  SPG-A
 • Version
  carport til biler
 • Farve
  sølv
 • Bredde
  3.640 mm
 • Dybde
  6.840 mm
 • Højde
  3.540 mm
 • Monteret
  nej
 • Anvendelsesområde
  Udendørs område
 • Indgangshøjde
  2.650 mm
 • Frihøjde
  2.200 mm
Leveringsomfang
 • 1 x Forlængelse carportramme SPG-A, aluminium, frihøjde 2.200 mm, SoloPort
 • Særligt holdbar, korrosionsbestandig og vedligeholdelsesfri
 • Hurtig og ukompliceret montering i få trin
 • Sikker og fleksibel takket være genialt og modulært design
 • Særligt let aluminiumsramme

Markedsnyhed: Solcarport SPG-A

Solcarporten fra SoloPort er fremstillet i henhold til de højeste kvalitetsstandarder og er takket være sin enestående karakter den første på markedet inden for autobeskyttelsessektoren. Alle gængse elbiler kan oplades med grøn energi helt uafhængigt af elnettet.

Carportens rammekonstruktion består af særligt holdbare aluminiumprofiler og giver din bil beskyttelse mod vind og vejr med en indkørselshøjde på 2.650 mm og en bredde på 3.640 mm samt en længde på 6.840 mm. Indkørselshøjden er 3.540 mm. Profilerne fastgøres solidt i jorden med boltankre. De kan skrues direkte ind i asfalt- og betonoverflader; for andre jordoverflader kræves et passende fundament.

Bare fastgør og opbevar

Den perfekte tilføjelse til dine eksisterende solcellemoduler. Takket være det modulære system tilbyder denne robuste og gennemtænkte monteringsramme et enkelt, men effektivt grundlag for sikker understøtning af dit køretøj og nem udvidelse af din flåde. Den er ideel til solcellemoduler med en maksimal højde på 40 mm.

Kvalitetsstandard, der garanterer dig sikkerhed

Med denne solcellecarport fra TOPREGAL vælger du ikke kun en bæredygtig løsning, men også en kvalitetsbevidst løsning. Du vælger bevidst en handelspartner med base i Tyskland, som altid er til rådighed for dig. Vores fremragende kundeservice sikrer, at der hurtigt findes en tilfredsstillende løsning for dig i tilfælde af et garantikrav. Du kan stole på, at du får et kvalitetsprodukt, der opfylder alle sikkerhedsstandarder.

Vi tilbyder:

5 års garanti på carportens aluminiumskonstruktion

I Tyskland kan der afhængigt af delstaten og distriktet kræves en byggeanmeldelse eller byggetilladelse. Grundlaget for dette er de gældende statslige bygningsreglementer. Forhør dig venligst hos de relevante myndigheder, inden du begynder at bygge.
Vi kan ikke give nogen oplysninger om lovbestemmelser uden for Tyskland. Her bedes du også indhente oplysninger hos de offentlige myndigheder, der er ansvarlige for dit projekt.

...... læs mere
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.64 / 5.00)
Relevante vurderinger
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
08.11.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 224340
Top forhold mellem pris og ydelse. Forsendelse desværre en katastrofe.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
19.10.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 224003
Moduler fra forskellige partier er lidt forskellige i størrelse. Båndene på modulerne har også ændret sig fra en levering til en anden. Ellers præcis, som vi havde forestillet os.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
17.10.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 223631
Carporten er nem at samle i henhold til instruktionerne. En omfattende brugsanvisning var også inkluderet i leveringen. Produktet er førsteklasses - en klar anbefaling.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
05.10.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 224003
I de tekniske data er tilslutningsboksen angivet med beskyttelsesklassen, men ikke hele modulet, så det kan jeg kun gå ud fra. Ellers må det vise sig, hvor gode modulerne er.
Læs original
Ofte stillede spørgsmål
Spørgsmål om produktet
Kan jeg købe SoloPort solcellecarporten som privatkunde?

Slutbrugere kan købe solcarporten på www.soloport.com eller kontakte SoloPorts salgsteam for at få et tilbud på tysk eller engelsk. Du kan kontakte salgsteamet for privatkunder på info@soloport.com eller +49 7158-9181545.

Skal jeg som køber selv indhente byggetilladelser, og hvilken hjælp tilbyder TOPREGAL?

Ja, som køber er du ansvarlig for at indhente alle nødvendige tilladelser til din solcellecarport. TOPREGAL vil hjælpe dig ved at give dig konstruktionstegninger gratis efter anmodning. Bemærk venligst, at alle betingelser og gebyrer, der måtte opstå, såsom tilladelsesgebyrer, omkostninger til eventuelle undersøgelser, udskiftningsplanlægning og verificerbare statiske beregninger, skal bæres af dig.

Omfatter TOPREGALs support levering af en statisk beregning?

Nej, desværre omfatter TOPREGAL-support ikke statisk beregning. En sådan beregning vil altid referere til de respektive lokale forhold. Derfor er det ikke muligt at give en generelt gyldig statisk beregning.

Hvilke garantier tilbyder TOPREGAL ved salg af solcellecarporten?

Vi giver dig 10 års garanti på solpanelerne, 5 års garanti på carportrammen og 1 års garanti på alle andre SoloPort-komponenter. Se vores garantivilkår for at få flere oplysninger.

Findes carportene kun i de nævnte mål, eller kan de tilpasses?

Vi tilbyder carportene i faste mål, som ikke kan tilpasses. De mål, der er angivet i de tekniske data, kan ikke ændres. Vi tilbyder heller ikke andre materialer til rammekonstruktionen end dem, der er vist her.

Kan jeg se carporten live?

På vores tre lokationer i Tyskland (Baden-Württemberg, Nordrhein-Westfalen og Mecklenburg-Vorpommern) tilbyder vi muligheden for at se og købe carporten direkte på stedet ved at lave en aftale med vores SoloPort-eksperter. Send venligst din anmodning om en aftale til info@soloport.com.

Kan flere carporte placeres ved siden af hinanden?

Vi tilbyder add-on-varianter af alle carporte, som kan monteres på en eksisterende SoloPort carport for at skabe en dobbelt carport eller en carport til tre køretøjer. Der skal dog tilsluttes en separat inverter og styreskab til driften af hver solcellecarport.

Hvor store er belastningerne? (tagbelastning, snebelastning, vindbelastning)?

Carporten har en tag-/snebelastning på 80 kg/m2 (0,8 kN/m²). Uanset om det er en carport til biler eller autocampere. Tilbygningskarnapper kan også bære de samme belastninger. Vindbelastningen er 108 km/t og kan derfor modstå dårligt vejr.

Er modulets tag vandtæt?

Ja, modulets tag er vandtæt. Vandrette og lodrette tagrender er monteret under solpanelerne for at dræne regnvand, der passerer igennem til det laveste punkt i carporten. Her kan man montere almindelige tagrender, som leder regnvandet hen til det ønskede sted.

Solpanelerne har ikke en separat tætning imellem sig, så vandet kan let løbe væk via tagrenderne. Hvis det blæser og regner, er det selvfølgelig muligt, at det regner ind i siderne. Fra oven ledes regnen pænt væk via tagrenderne.

Men ethvert system har sine begrænsninger. Ved kraftig regn kan det ikke udelukkes, at der på grund af den store vandmængde nogle gange kommer vand gennem solcelletaget.

Tilbyder I også montering?

Nej, vi tilbyder ikke montageservice. Som en almindelig carport kan carporten nemt samles af 2-3 personer ved at følge vores monteringsvejledning. Hvis du har brug for et fundament, som du ikke selv kan bygge, bedes du kontakte en have- og landskabsentreprenør.