+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Carportramme til autocampere SPG-W, aluminium, frihøjde 2.920 mm, SoloPort
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(11)

Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 223855
 • Model
  SPG-W
 • Version
  carport til autocamper
 • Farve
  sølv
 • Bredde
  3.640 mm
 • Dybde
  6.840 mm
 • Højde
  4.500 mm
 • Anvendelsesområde
  Udendørs område
 • Indgangshøjde
  3.630 mm
 • Frihøjde
  2.920 mm
Leveringsomfang
 • 1 x Carportramme til autocampere SPG-W, aluminium, frihøjde 2.920 mm, SoloPort
 • Særligt holdbar, korrosionsbestandig og vedligeholdelsesfri
 • Hurtig og ukompliceret montering i få trin
 • Sikker og fleksibel takket være sofistikeret og modulært design
 • Særligt let aluminiumsramme

Markedsnyhed: Solcarport SPG-W

Solcarporten fra SoloPort er fremstillet i henhold til de højeste kvalitetsstandarder og er takket være sin enestående karakter den første på markedet inden for autobeskyttelsessektoren. Alle gængse elbiler kan oplades med grøn energi helt uafhængigt af elnettet.

Carportens rammekonstruktion består af særligt holdbare aluminiumprofiler og giver din bil beskyttelse mod vind og vejr med en indkørselshøjde på 3.630 mm og en bredde på 3.640 mm samt en længde på 6.840 mm. Indkørselshøjden er 4.500 mm. Profilerne fastgøres solidt i jorden med boltankre. De kan skrues direkte ind i asfalt- og betonoverflader; for andre jordoverflader kræves et passende fundament.

Nem at montere og opbevare

Det perfekte supplement til dine eksisterende solcellemoduler. Takket være det modulopbyggede system er denne robuste og gennemtænkte basisramme et enkelt, men effektivt grundlag for sikker opbevaring af din autocamper. Den egner sig perfekt til solcellemoduler med en maksimal højde på 40 mm.

Kvalitetsstandard, der garanterer dig sikkerhed

Med denne solcellecarport fra TOPREGAL vælger du ikke kun en bæredygtig løsning, men også en kvalitetsbevidst løsning. Du stoler bevidst på en handelspartner med base i Tyskland, som altid er til rådighed for dig. Vores fremragende kundeservice sikrer, at der hurtigt findes en tilfredsstillende løsning for dig i tilfælde af et garantikrav. Stol på, at du får et kvalitetsprodukt, der opfylder alle sikkerhedsstandarder. 

 

Vi tilbyder:

 • 5 års garanti på carportens aluminiumskonstruktion.

I Tyskland kan der kræves en byggeanmeldelse eller en byggetilladelse afhængigt af forbundsstat og distrikt. Grundlaget for dette er den respektive gyldige delstats byggelov. Indhent venligst oplysninger fra de myndigheder, der er ansvarlige for dig, inden opførelsen.
Vi kan ikke give nogen oplysninger om de juridiske bestemmelser uden for Tyskland. Indhent også her oplysninger fra de offentlige myndigheder, der er ansvarlige for din sag.

...... læs mere
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.64 / 5.00)
Relevante vurderinger
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
08.11.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 224340
Top forhold mellem pris og ydelse. Forsendelse desværre en katastrofe.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
19.10.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 224003
Moduler fra forskellige partier er lidt forskellige i størrelse. Båndene på modulerne har også ændret sig fra en levering til en anden. Ellers præcis, som vi havde forestillet os.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
17.10.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 223631
Carporten er nem at samle i henhold til instruktionerne. En omfattende brugsanvisning var også inkluderet i leveringen. Produktet er førsteklasses - en klar anbefaling.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
05.10.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 224003
I de tekniske data er tilslutningsboksen angivet med beskyttelsesklassen, men ikke hele modulet, så det kan jeg kun gå ud fra. Ellers må det vise sig, hvor gode modulerne er.
Læs original
Ofte stillede spørgsmål
Spørgsmål om produktet
Kan jeg købe SoloPort solcellecarporten som privatkunde?

Slutbrugere kan købe solcarporten på www.soloport.com eller kontakte SoloPorts salgsteam for at få et tilbud på tysk eller engelsk. Du kan kontakte salgsteamet for privatkunder på info@soloport.com eller +49 7158-9181545.

Skal jeg som køber selv indhente byggetilladelser, og hvilken hjælp tilbyder TOPREGAL?

Ja, som køber er du ansvarlig for at indhente alle nødvendige tilladelser til din solcellecarport. TOPREGAL vil hjælpe dig ved at give dig konstruktionstegninger gratis efter anmodning. Bemærk venligst, at alle betingelser og gebyrer, der måtte opstå, såsom tilladelsesgebyrer, omkostninger til eventuelle undersøgelser, udskiftningsplanlægning og verificerbare statiske beregninger, skal bæres af dig.

Omfatter TOPREGALs support levering af en statisk beregning?

Nej, desværre omfatter TOPREGAL-support ikke statisk beregning. En sådan beregning vil altid referere til de respektive lokale forhold. Derfor er det ikke muligt at give en generelt gyldig statisk beregning.

Hvilke garantier tilbyder TOPREGAL ved salg af solcellecarporten?

Vi giver dig 10 års garanti på solpanelerne, 5 års garanti på carportrammen og 1 års garanti på alle andre SoloPort-komponenter. Se vores garantivilkår for at få flere oplysninger.

Findes carportene kun i de nævnte mål, eller kan de tilpasses?

Vi tilbyder carportene i faste mål, som ikke kan tilpasses. De mål, der er angivet i de tekniske data, kan ikke ændres. Vi tilbyder heller ikke andre materialer til rammekonstruktionen end dem, der er vist her.

Kan jeg se carporten live?

På vores tre lokationer i Tyskland (Baden-Württemberg, Nordrhein-Westfalen og Mecklenburg-Vorpommern) tilbyder vi muligheden for at se og købe carporten direkte på stedet ved at lave en aftale med vores SoloPort-eksperter. Send venligst din anmodning om en aftale til info@soloport.com.

Kan flere carporte placeres ved siden af hinanden?

Vi tilbyder add-on-varianter af alle carporte, som kan monteres på en eksisterende SoloPort carport for at skabe en dobbelt carport eller en carport til tre køretøjer. Der skal dog tilsluttes en separat inverter og styreskab til driften af hver solcellecarport.

Hvor store er belastningerne? (tagbelastning, snebelastning, vindbelastning)?

Carporten har en tag-/snebelastning på 80 kg/m2 (0,8 kN/m²). Uanset om det er en carport til biler eller autocampere. Tilbygningskarnapper kan også bære de samme belastninger. Vindbelastningen er 108 km/t og kan derfor modstå dårligt vejr.

Er modulets tag vandtæt?

Ja, modulets tag er vandtæt. Vandrette og lodrette tagrender er monteret under solpanelerne for at dræne regnvand, der passerer igennem til det laveste punkt i carporten. Her kan man montere almindelige tagrender, som leder regnvandet hen til det ønskede sted.

Solpanelerne har ikke en separat tætning imellem sig, så vandet kan let løbe væk via tagrenderne. Hvis det blæser og regner, er det selvfølgelig muligt, at det regner ind i siderne. Fra oven ledes regnen pænt væk via tagrenderne.

Men ethvert system har sine begrænsninger. Ved kraftig regn kan det ikke udelukkes, at der på grund af den store vandmængde nogle gange kommer vand gennem solcelletaget.

Tilbyder I også montering?

Nej, vi tilbyder ikke montageservice. Som en almindelig carport kan carporten nemt samles af 2-3 personer ved at følge vores monteringsvejledning. Hvis du har brug for et fundament, som du ikke selv kan bygge, bedes du kontakte en have- og landskabsentreprenør.