Alle produkter

Elektrisk højløfter HEF16/5 med førerstativ, løftehøjde 90 - 5.000 mm, lasteevne 1.600 kg, SolidHub

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(4)
Der ydes ikke yderligere rabat på denne vare. Dette gælder også for selvafhentning og kampagner. Rabatten i indkøbskurven er allerede inkluderet i den endelige pris.
Tekniske data
Varenr. 221921
 • Model
  HEF16/5
 • Max. Belastning
  1.600 kg
 • Mobil
  ja
 • Max. Løftehøjde
  90 mm - 5.000 mm
 • Fri løftehøjde
  1.716 mm
 • Gaffellængde
  1.150 mm
 • Hastighed
  5 km/h
 • Energikilde
  batteri
 • Batteriets levetid
  4 h
 • Opladningstid
  7 h
 • Vægt
  1.090 kg
 • Farve
  blå
 • Overflade
  lakkeret
 • Bredde
  800 mm
 • Dybde
  2.530 mm
 • Højde
  2.245 mm - 5.595 mm
 • Dæk
  PU
 • Motoreffekt
  2.200 W
 • Sorterbarhed
  5 % - 7 %
 • Venderadius
  1.637 mm
 • Kapacitet
  210 Ah
 • Spænding
  24 V
 • Strøm
  1.500 W
Medier
Leveringsomfang
 • 1 x SolidHub Elektrisk højløfter HEF16/5 med førerstand, løftehøjde 90 - 5.000 mm, lasteevne 1.600 kg
 • 1 x ekstern oplader HEF16/5
 • 12 måneders garanti
 • Garanteret levering af reservedele og kundeservice
 • Høj arbejdseffektivitet takket være højtydende løftepumpe
 • Sikker kørsel takket være førerplatform og styrtbøjle
 • Elektronisk servostyring gør det nemt at styre og er støjsvag
 • Elektromagnetisk, regenerativt bremsesystem til ressourcebesparende arbejde
 • Automatisk deceleration i sving giver større sikkerhed
 • Det trinløse hastighedskontrolsystem giver kontrolleret, jævn kørsel

INFO: HEF16/5 har en fri slaglængde på 1.716 mm.

Den elektriske palleløfter SolidHub med førerplatform HEF16/5 er det omkostningseffektive alternativ til køb af en gaffeltruck. I rummelige haller bliver HEF16/5 til et køretøj takket være den udfoldelige køreplatform, hvilket sparer tid og energi under opbevaringsaktiviteter.

Små virksomheder har ofte ikke de økonomiske midler, pladsen eller det uddannede personale til at anskaffe sig en kraftig gaffeltruck. Det er netop her, at den elektriske palleløfter med ride-on platform er den perfekte løsning.

Den sammenklappelige førerplatform gør det muligt for føreren at køre sammen med HEF16/5 over længere afstande og styre lastvognen fra førerpladsen. De sideklapbare sikkerhedsbøjler sikrer, at føreren altid har et sikkert fodfæste, når han/hun kører rundt i sving, og beskytter mod fald. Når den ikke er i brug, foldes operatørens platform og sikkerhedsbøjler blot sammen på højløfteren.

Takket være den vandtætte kontrolenhed er den elektroniske højløfter af høj kvalitet perfekt egnet til at modstå de hårde arbejdsforhold som kulde, fugt og støv og er ideel til brug i f.eks. kølehuse (i begrænset tid afhængigt af temperaturen) og produktionshaller. HEF16/5 er ikke beregnet til permanent brug i kølerum og i regn/fugtighed.

Den SolidHub HEF16/5 hjælper med transport, plukning og stabling af byrder op til 1.600 kg og en løftehøjde på 90 - 5.000 mm. På grund af det lave støjniveau på 74 dB er selv længerevarende arbejde med den elektriske højløfter behageligt.

De kompakte dimensioner af den manøvredygtige, fuldelektriske højløfter med førerplatform er perfekte til brug på små lagre og produktionsområder, hvor der alligevel flyttes få varer om dagen og også tilbagelægges store afstande. Med en løftehøjde på 90 - 5.000 mm er HEF16/5 også ideel til høje haller. Her skal der tages hensyn til mastehøjden på 2.245 - 5.595 mm.

Den ergonomisk udformede styrestang giver mulighed for brugervenlig styring af alle løfte- og sænkefunktioner via multifunktionsknappen på styrestangen. Alle vigtige kontrolinstrumenter som f.eks. batteriopladningsindikator, timetæller, nødstopknap og nøgle er placeret centralt og i førerens direkte synsfelt.

Den fuldstændige indkapsling af køretøjets kabinet og den lave frihøjde giver yderligere beskyttelse, da dette reducerer risikoen for skader i fodområdet. På grund af den lave frihøjde er det vigtigt, at HEF16/5 kun anvendes på glatte, jævne gulve og vejbaner. Mastens lave højde og gitterkonstruktion giver et godt udsyn gennem den teleskopiske mast - personer og gods er altid synlige.

Motorkraften på 2.200 W støtter dig perfekt, når du transporterer europaller og netkasser op til 1.600 kg. Batterikapaciteten på 210 Ah garanterer en samlet køretid på 4 h ved fuld kapacitet. Det indbyggede syrebatteri har en spænding på 24 V. Den kan nemt oplades ved enhver normal 220 V stikkontakt ved hjælp af den eksterne oplader. Når batteriet er helt afladet, tager opladningsprocessen ca. 7 h.

Løftehastighed:

- lastet 85 mm/s
- ubelastet 128 mm/s

Sænkning af hastigheden:

- lastet 250 mm/s
- ubelastet 125 mm/s

Transporthastigheden er maksimalt 5 km/h (fodgængerhastighed), takket være kontrolfunktionen styres hastigheden trinløst ved hjælp af vippehåndtaget. Den elektriske højløfter med sammenklappelig platform kører således med en behagelig hastighed, selv til fods. En elektromekanisk regenerativ bremse sikrer en nem og sikker transport af varerne og er også med til at forlænge batteriets levetid.

Den elektriske højløfter kan bruges op til en stigning på 5 - 7 % afhængigt af lasten.

De letløbende, let manøvredygtige hjul af PU og kuglelejer af høj kvalitet er standardudstyr på SolidHub HEF16/5. Disse PU Disse PU hjul imponerer med deres slidstyrke og gode greb, samtidig med at de ruller jævnt og roligt over ujævne overflader - en perfekt balance mellem jævn kørsel og rullemodstand. Den 3 kW-styremotor gør det til en leg at manøvrere den elektriske lastbil. Overvej venligst din gulvbelastning, før du bruger HEF16/5.

Reservedele kan til enhver tid leveres via vores reservedelservice inden for 48 timer.
Kontroller venligst, om dine paller er kompatible med HEF16/5 ved hjælp af vores tekniske datablad.

Godt at vide: Lagermedarbejdere behøver ikke nogen særlig uddannelse eller gaffeltruckkørekort. Personen skal dog være mindst 18 år gammel. Instruktion i håndteringen af løfteanordningen er tilstrækkelig. Selvfølgelig skal de lovmæssige forskrifter bemærkes og overholdes ved arbejdet med den elektriske SolidHub-palleløfter HEF16/5.

Informer dig selv om de gældende nationale bestemmelser i anvendelseslandet før idriftsættelse. Idriftsættelsesingeniøren er ansvarlig for idriftsættelse af enheden og for at udvælge egnet personale til brug af den.


VIGTIGT - Håndtering af batteriet:
Følg anvisningerne for brug af batteriet i betjeningsvejledningen. Det er vigtigt ikke at lade batteriet blive dybt afladet under nogen omstændigheder. Det anbefales derfor, at batteriet oplades regelmæssigt, også når apparatet ikke er i brug.

...... læs mere
Noter

Leveringsbemærkning

Denne vare leveres med sættevogn (40 t) med side-/bagudlæsning. Herfor skal kunden stille et passende løfteudstyr (f.eks. en gaffeltruck) til rådighed. Yderligere tjenester, såsom levering via liftgate, medbragt gaffeltruck eller lavlæsser, er mulige mod et ekstra gebyr.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.50 / 5.00)
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
31.08.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 221921
Meget godt produkt, er allerede vores anden enhed
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
05.07.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 221921
Med en meter lidt for bred til Euroboxes Storage
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
01.02.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 221921
Stacker kun lige i besiddelse og for lidt brugt til en samlet bedømmelse . Men indtil videre er det en dejlig glat og hurtig maskine. Flot finish .
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
15.05.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 221921
Ofte stillede spørgsmål
Spørgsmål om produktet
Tilbyder SolidHub enheder med indledende slag eller frit slag?

På nuværende tidspunkt tilbyder SolidHub ikke trucks med initialløft - en funktion, der hæver truckens hjularme for at give ekstra frihøjde under afhentning og transport af last. Vi har dog modeller i vores sortiment, der har en fri lift. Denne funktion gør det muligt at løfte gaflerne eller lasten uden at ændre den samlede højde på løftemasten. Et eksempel på dette er vores HEF16/5-produkt.

Hvordan læser man et belastningsdiagram?

Her finder du alle de oplysninger, du skal bruge for at læse et belastningsdiagram.

Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.