Alle produkter

Halvelektrisk stabler HSE1000/3, B-vare, løftehøjde 85 - 3.000 mm, belastningskapacitet 1.000 kg, SolidHub

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(73)
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data
Varenr. 123035
 • Model
  HSE1000/3
 • Max. Belastning
  1.000 kg
 • Mobil
  ja
 • Max. Løftehøjde
  85 mm - 3.000 mm
 • Gaffellængde
  1.100 mm
 • Energikilde
  batteri
 • Batteri
  bly syre
 • Batteriets levetid
  4 h
 • Opladningstid
  6 h
 • Vægt
  380 kg
 • Farve
  blå
 • Overflade
  lakkeret
 • Bredde
  760 mm
 • Højde
  2.077 mm - 3.567 mm
 • Dæk
  PU
 • Motoreffekt
  1.500 W
 • Venderadius
  1.350 mm
 • Spænding
  12 V
 • Kapacitet
  120 Ah
Medier
Leveringsomfang
 • 1 x Halvelektrisk stabler SolidHub HSE1000/3
 • 12 måneders garanti
 • Garanteret levering af reservedele og kundeservice
 • Den hydrauliske enhed imponerer med følsom, direkte styring
 • Motorrelæerne har med deres hurtige reaktionstider en fremragende kontaktydelse og lange driftstider
 • Det hydrauliske system af høj kvalitet sikrer stabil og pålidelig drift
 • Nødafbryderen afbryder straks strømforsyningen i tilfælde af en nødsituation

INFO: På grund af ridser og malingsskader på HSE1000/3-huset tilbyder vi dette produkt til en reduceret pris. Disse optiske skader påvirker ikke produktets funktionalitet. Garantien bevares fuldt ud.

Den semi-elektriske SolidHub stabler HSE1000/3 er udstyret med en elektrisk løftemotor og er ideel til små virksomheder til stabling og afstabling af varer. Den manøvredygtige og stabile højtløftende truck er det omkostningseffektive alternativ til en gaffeltruck, hvis der kun udføres lejlighedsvis stabling (85 - 3.000 mm) og på- og aflæsning. Gaflerne på denne SolidHub indgangsmodel kan låses fleksibelt i bredden og kan meget hurtigt justeres til den nødvendige afstand, hvis det er nødvendigt. Du skal blot løfte med hånden og skubbe gaffelbeslaget på. Bæreevnen på 1.000 kg gør det nemt at løfte og transportere europaller over korte afstande. Godset løftes og flyttes manuelt af den elektriske løftemotor, der er permanent installeret i chassiset. Løft og sænkning af pallen styres af en knap på køretøjets karosseri. Hvis du kører over længere afstande eller op ad skråninger, anbefaler vi den fuldelektriske pallestabler HE1200/3, da den i modsætning til denne semi-elektriske stabler også understøtter transportruten elektrisk. De ergonomisk placerede styrehåndtag på styrestangen gør det meget lettere at skubbe og manøvrere i det daglige arbejde. Dimensionerne på den semi-elektriske SolidHub stabler er perfekte til brug på et ret lille lager eller produktionsområde med smalle stier. Den integrerede motor (1.500 W) opnår følgende hastigheder:

Løftehastighed:

 • med en belastning på 76 mm/s
 • uden belastning 143 mm/s

Sænkehastighed:

 • med belastning 104 mm/s
 • uden belastning 93 mm/s

Batteriet bly syre er vedligeholdelsesfrit og oplades i enhver normal 230 V stikkontakt ved hjælp af den interne oplader. Batteriet har en kapacitet på 120 Ah og en spænding på 12 V. Den røde nødstopknap på køretøjets hus slukker for strømmen til enheden og stopper motoren med det samme. Når batteriet er fuldt opladet, kan du arbejde med den semi-elektriske pallevogn i omkring 4 h ad gangen uden problemer. Når batteriet er helt tomt, tager opladningsprocessen omkring 6 h. HSE1000/3 er stænktæt, men er ikke egnet til længerevarende brug i fugtige og kølige rum. De mekaniske parkeringsbremser på de drejelige hjul sikrer en sikker og fast stilling, når der løftes og sænkes gods. En fodbeskyttelse på de drejelige hjul giver brugerne ekstra sikkerhed. De letløbende, letmanøvrerbare hjul af PU og kuglelejer af høj kvalitet er en del af SolidHub HSE1000/3s standardudstyr. Disse PU Overvej din gulvbelastning, før du bruger HSE1000/3. HSE1000/3 er designet til brug på glatte, jævne gulve. Tjek kompatibiliteten af dine paller med HSE1000/3 ved hjælp af vores tekniske datablad.

Godt at vide: Lagermedarbejdere behøver ikke nogen særlig uddannelse eller gaffeltruckkørekort. Instruktion i håndteringen af løfteanordningen er tilstrækkelig. Selvfølgelig skal de lovmæssige forskrifter bemærkes og overholdes ved arbejdet med den elektriske SolidHub-palleløfter HSE1000/3.

Informer dig selv om de gældende nationale bestemmelser i anvendelseslandet før idriftsættelse. Idriftsættelsesingeniøren er ansvarlig for idriftsættelse af enheden og for at udvælge egnet personale til brug af den.


VIGTIGT - Håndtering af batteriet:
Følg anvisningerne for brug af batteriet i betjeningsvejledningen. Det er vigtigt ikke at lade batteriet blive dybt afladet under nogen omstændigheder. Det anbefales derfor, at batteriet oplades regelmæssigt, også når apparatet ikke er i brug.

...... læs mere
Noter

Leveringsbemærkning

Denne vare leveres med sættevogn (40 t) med side-/bagudlæsning. Herfor skal kunden stille et passende løfteudstyr (f.eks. en gaffeltruck) til rådighed. Yderligere tjenester, såsom levering via liftgate, medbragt gaffeltruck eller lavlæsser, er mulige mod et ekstra gebyr.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.70 / 5.00)
Relevante vurderinger
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
10.07.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 108990
Lager
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
10.07.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 108990
Enkel betjening
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
07.06.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 108990
Produktet svarer til beskrivelsen, vi bruger det til håndtering af dæk
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
06.06.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 123035
Fungerer som det skal. Vi bestilte B-varer, og alt var perfekt bortset fra en lille ridse på plastpanelet. Vi vil gerne have mere præcis kontrol, når vi kører op og ned.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
05.06.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 108990
Skarpt prissat. Kvalitet, der kan sammenlignes med andre budgetstablere
Læs original
Ofte stillede spørgsmål
Spørgsmål om produktet
Tilbyder SolidHub enheder med indledende slag eller frit slag?

På nuværende tidspunkt tilbyder SolidHub ikke trucks med initialløft - en funktion, der hæver truckens hjularme for at give ekstra frihøjde under afhentning og transport af last. Vi har dog modeller i vores sortiment, der har en fri lift. Denne funktion gør det muligt at løfte gaflerne eller lasten uden at ændre den samlede højde på løftemasten. Et eksempel på dette er vores HEF16/5-produkt.

Hvordan kan jeg sikkert læsse min nye pallevogn af pallen?

For at aflæsse din nye SolidHub-gaffeltruck sikkert fra pallen, skal du køre den af pallen med gaflerne foran. På den måde undgår du materielle skader eller personskader.

Vores tip: Placer pallen foran en kantsten, da dens højde ofte svarer til højden på en palle. På den måde kan du køre din løfteanordning af pallen næsten i jordhøjde.

Hvordan læser man et belastningsdiagram?

Her finder du alle de oplysninger, du skal bruge for at læse et belastningsdiagram.

Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.