Alle produkter

Professionelt sæt til svejsearbejdsplads, inkl. Svejsemaskine MIMA350 + 1 mm svejsestang af kulstofstål, Mobilt svejseforhæng SSW3550, Udsugning svejserøg AS25, TecMaschin

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(5)
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data
Varenr. 223215
 • Model
  MIMA350
 • Anvendelsesområde
  Interiør
Medier
Leveringsomfang
 • 1 x MIG/MAG-Svejser MIMA350, TecMaschin
 • 1 x Svejsedyse 0,8 mm
 • 1 x Svejsedyse 1,0 mm
 • 1 x Svejsedyse 1,2 mm
 • 1 x 1 mm Svejsejern af kulstofstål
 • Tilbehør, der er nødvendigt til brug
 • 1 x Mobilt svejseforhæng SSW3550, TecMaschin
 • 1 x Udsugning svejserøg AS25, TecMaschin
 • 12 måneders garanti
 • Mobilt svejseforhæng beskytter uvedkommende personer
 • Udsugning svejserøg sender ren luft tilbage i rummet
 • Den kraftfulde svejsemaskine giver mange anvendelsesmuligheder
 • Der medfølger forskelligt tilbehør af høj kvalitet

Med vores professionelle og udvalgte sæt til dit perfekte arbejdsmiljø kan du svejse særligt effektivt og sikkert. Sættet består af MIG/MAG-svejsemaskine MIMA350 samt det mobile svejseforhæng SSW3350 og udsugningssystemet for svejserøg AS25. Alle enheder er mobile og kan bruges fleksibelt.

Den kraftige svejsemaskine med kompakte dimensioner

Svejsemaskine MIMA350 med svejsestrømme på op til 350 A sikrer optimale svejseresultater, selv ved forskellige pladetykkelser og svært tilgængelige svejsepunkter. Der kan anvendes forskellige svejseprocesser, herunder MIG-, MAG- og MMA-svejsning. LIFT-TIG-teknikken kan også anvendes med svejsemaskinen fra TecMaschin.
De kompakte dimensioner på 365 x 685 x 675 mm og det 3.000 mm lange strømkabel er imponerende og muliggør fleksibel brug på værksteder, i produktionshaller eller endda på byggepladser. Netop der, hvor metalplader, armeringsstænger og andre halvfabrikata af metal skal sættes permanent sammen. Brænderholderen er også 3.000 mm lang og jordkablet (jordkablet) 2.000 mm langt. Det giver dig mulighed for at svejse selv på steder, der er vanskelige at komme til. Den lave vægt på kun 48 kg, bæreremmen og plastikrullerne gør den også nem at transportere.

Svejsetilbehør til alle tilfælde

Svejseapparatet leveres med tre brænderkontaktspidser med en åbning til ledninger på 0,8, 1,0 og 1,2 mm. Du kan også finde egnede svejsetråde hos TecMaschin. Brænderholderen, et jordkabel inkl. svejseklemme og en brænder er inkluderet i leveringsomfanget.
Med vores sæt får du alt fra én kilde, og du behøver ikke at bekymre dig om, at du mangler noget til fremtidig svejsning.

Med vores svejseforhæng kommer din sikkerhed i første række

Det mobile svejseforhæng er standardiseret i henhold til ISO EN 25980. Udelukkende personer er beskyttet mod farlig stråling, stænk og svejsebuer. Det mobile svejseforhæng leveres i enkeltdele og er let at samle. Den robuste og holdbare ramme er 1.950 mm lang og 1.950 mm høj. De drejelige arme på begge sider er hver 800 mm lange. Med fire drejelige hjul, hvoraf to er låsbare, kan den flyttes overalt og beskytter mod gnister med et funktionelt rødt gardin på 3.750 x 1.740 mm. med en egenvægt på kun 23,5 kg sikrer den et sikkert og fleksibelt arbejde hver dag.

Udsugning svejserøg: effektiv fjernelse af røg under svejsearbejde

Udsugning svejserøg AS25 er ergonomisk, stabil og nem at håndtere. Huset er fremstillet af pulverlakeret stål og har kompakte mål på 550 x 550 x 1.060 mm. Basens egenvægt på 51 kg kan let løftes af to personer og bæres til det ønskede anvendelsessted eller nemt rulles fra sted til sted. Enheden leveres med en 2.000 mm lang, roterende og drejelig udsugningsarm, som kan bevæges fleksibelt 360° med 3 led. den fungerer efter et enkelt system, hvor svejserøgen strømmer gennem det beskyttende net på den selvbærende sugearm i første trin. Her opfanges gnister og andre større partikler og suges ind i filterenheden. Røgen renses yderligere af aktivkulfiltre og frigives i rummet som ren luft.

Svejsetråd af høj kvalitet

Med mærket TecMaschin er du på den sikre side. Du vil ikke kun modtage den kraftige svejsemaskine MIMA350 fra os, men også den højkvalitets kulstofstålsvejsejern med en standarddiameter på 1 mm. Med denne komplette pakke kan du straks gå i gang med at svejse metalplader, rør og andre halvfabrikata.

 

Pro Tip:

Rengør svejseapparatets dyser efter hver brug. Hvis de bliver tilstoppede, kan MIMA350 ikke længere bruges, før dyserne er udskiftet.
Overbevis dig selv om svejsetilbehør af høj kvalitet fra TecMaschin.

...... læs mere
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.00 / 5.00)
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
24.04.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 221966
Apparatet er helt klart en pris/ydelsesvinder og uovertruffen i sin prisklasse. Selv billigere sammenlignelige apparater ligger ca. 50 % højere. Det er ærgerligt, at det kunne forbedres på et par små områder, som ville have medført små eller ingen ekstra omkostninger i produktionen, hvis der var blevet taget højde for det i designfasen. For eksempel er slangepakken med en længde på 3 meter meget kort for et svejseapparat af denne størrelse. Jordkablet er endnu kortere med 2 meter, og kablet på elektrodeholderen til MMA-svejsning er også 2 meter langt. Det er helt klart for kort. Desuden sidder håndtaget for tæt på apparatet, eller også stikker metalpladen på huset for langt ud, så man ikke kan få helt fat i håndtaget, hvilket ville give mening med tanke på vægten af sådan et apparat. Desuden bør den plade, som hjulene er skruet fast i på flaskesiden, forstærkes, da sandsynligheden for, at hjulene relativt hurtigt får X-fødder, er stor. Det ville også være ønskeligt, at apparatet havde en ekstra 220 volt-tilslutning til mindre svejseopgaver. Betjeningsvejledningen er også lidt dårlig, selv hvis man antager, at kun en person, der har arbejdet med en svejsemaskine før, ville købe sådan et apparat, ville det være ønskeligt med oplysninger om indstillingsmulighederne og eksempelværdier for fiktive anvendelser. Alligevel er der ingen tvivl om, at jeg til enhver tid ville købe apparatet igen, og i betragtning af den gunstige pris ville jeg se bort fra, at der er et lille optimeringspotentiale. Jeg har endnu ikke nogen langtidserfaring, og jeg har endnu ikke målt, om den virkelig opnår den angivne strømstyrke. Det fremgik dog tydeligt af testsvejsningen, at denne enhed giver tilstrækkelig strøm til det sædvanlige arbejde, hvis du ikke arbejder med skibsbygning.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
24.04.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 221966
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
28.02.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 221966
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
22.06.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 222348
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
27.03.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 221966
Ofte stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.