Alle produkter

Mobil saksrulletransportør FRB-PK7 , ABS-hjul, 6.900 mm, TecMaschin

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(1)
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 221700
 • Model
  FRB-PK7
 • Max. Belastning
  40 kg
 • Vægt
  125 kg
 • Bredde
  2.220 mm - 6.900 mm
 • Dybde
  750 mm
 • Højde
  700 mm - 1.000 mm
Leveringsomfang
 • 1 x Mobil saksehjulsbane FRB-PK7 , ABS-hjul, 750 mm ved TecMaschin
 • Optimal løsning til en billig og fleksibel indgang til transportørteknik uden drev.
 • Ideel til ind- og udgående varer, hvor der er begrænset plads, eller hvor der ikke kan installeres faste transportbånd.
 • Små dimensioner, når de skubbes sammen, for optimal opbevaring.
 • Særlig fleksibel håndtering takket være faste og drejelige hjul med bremser til hurtig og sikker låsning.
 • Trinløs højdejustering af teleskopbenene på 700 - 1.000 mm til perfekt tilpasning på skrå flader.

Fleksibel og mobil transport af varer - med TecMaschin rullebånd

FRB-PK7 saksehjulstransportøren fra TecMaschin er den optimale løsning til en billig indgang til transport af varer uden drev. Den er ideel til rum, hvor der er begrænset plads, eller hvor der ikke kan installeres faste transportbånd, og den giver mulighed for individuel tilpasning til dine behov. Rullebåndet kan forlænges op til 6.900 mm. Desuden kan der også dannes kurver, hvorved det transporterede gods ledes fleksibelt til den ønskede læsseposition på en ubesværet og energibesparende måde.
Takket være de højdejusterbare fødder (700 - 1.000 mm) kan rullebanens hældning hurtigt og nemt justeres, hvilket gør det muligt at transportere pakker selv på skrånende eller trappede overflader. Dette letter også af- og pålæsning af transportkøretøjer, da højdeforskelle nemt kan overvindes. Desuden er håndteringen særlig ukompliceret og fleksibel takket være de små dimensioner (2.220 - 6.900 mm x 750 mm x 700 mm), når de skubbes sammen, og de drejelige hjul og bremser. Det udtrækkelige håndtag i den ene ende af rullebane forenkler håndteringen yderligere. Hjulene af slidstærkt ABS er særligt lette i forhold til stålhjul, hvilket betyder, at rullebane kun vejer 125 kg. FRB-PK7 kan belastes med højst 40 kg/m².

Anvendelsesscenarier

 • Rullebåndet FRB-PK7 kan anvendes fleksibelt på mange anvendelsesområder i en lang række brancher, f.eks. pakke- og kurertjenester, postordre og emballageindustrien.

 • Optimalt egnet til lastning og losning af lastbiler og vekselladekasser eller som aflastningsruter i spidsbelastningsperioder og i nødsituationer.

Info: For at sikre den bedst mulige transport skal varerne hvile på mindst 3 støttevalser og have et glat gulv.

...... læs mere
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 5.00 / 5.00)
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
12.06.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 221700
Ofte stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.