Alle produkter

Sæt med viskerlæber til skrubbertørretumbleren SWM20E, wipeket

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 170219-ET
 • Model
  SWM20E
 • Bredde
  580 mm
 • Højde
  900 mm
Leveringsomfang
 • 2 x viskerlæber til gulvvaskemaskine SWM20E

Fleksibel, holdbar, pålidelig

Gulvrengøringsmaskinen SWM20E er udstyret med to viskerlæber, som er monteret bag hinanden bag på maskinen. Disse to læber er designet til at være holdbare, men når der ved et uheld køres over kanter eller bulkmateriale som f.eks. møtrikker og bolte, kan det ske, at viskerne bliver beskadiget.

I dette tilfælde er der nu vores praktiske viskerlæbe-sæt, hvormed du kan øge den effektive rengøringstid og undgå utilsigtet svigt i arbejdstiden. Udskiftning af gummilæberne er let som en leg og kan gøres i et par enkle trin.

De to viskerlæber fjerner pålideligt løst snavs og spildevand fra gulvet, hvilket gør efterfølgende aftørring af overfladen unødvendig. Viskerne tilpasser sig overfladen. Det betyder, at sugestangen understøttes optimalt af viskerlæberne, og at det snavsede vand opsamles i spildevandstanken.

Derfor er tørre læbesættet fra wipeket det optimale supplement til din SWM20E.

Professionelle tips:

 • Rengør aftørringslæberne regelmæssigt med en medfølgende klud. Dette forlænger materialets levetid betydeligt.

Oversigt over wipeket

Høj rengøringseffekt, fjernelse af genstridig snavs og ergonomisk behagelig arbejdsstilling. Alle vores rengøringsmaskiner er udviklet og produceret efter disse principper. Bliv overbevist om den høje kvalitet af wipeket omkostningseffektive rengøringsenheder.

Anvisninger:

Til optimal rengøring af dine gulve anbefaler vi, at du bruger SWM20E med Multi Blue-universalrengøring. Bestiller du her i onlinebutikken, får du gratis 1 liter Multi Blue-flaske med.

Undlad at opbevare apparatet i rum, hvor temperaturen kan falde til under frysepunktet, da det beskadiger dyserne og ledningerne.

Hos os kan du købe matchende reservedele til SWM20E til en god pris.

...... læs mere