Alle produkter

MIG/MAG-svejsemaskine MIMA350, svejsestrøm 350 A, TecMaschin

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(5)
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 221966
 • Model
  MIMA350
 • Energikilde
  kabel
 • Vægt
  48 kg
 • Farve
  blå
 • Bredde
  365 mm
 • Dybde
  685 mm
 • Højde
  675 mm
 • Kabellængde
  300 cm
 • Beskyttelsesklasse
  IP21
 • Anvendelsesområde
  Interiør
 • Spænding
  28 V
 • Strøm
  30 W
Leveringsomfang
 • 1 x MIG/MAG-svejser MIMA350, TecMaschin
 • 1 x svejsedyse 0,8 mm
 • 1 x svejsedyse 1,0mm
 • 1 x svejsedyse 1,2mm
 • Tilbehør, der er nødvendigt til brug
 • Enkel og fleksibel håndtering takket være det intelligente design
 • Høje strømspændinger gør det muligt at svejse særligt tykke plader
 • Bred vifte af anvendelsesmuligheder takket være den justerbare lysbue
 • Understøtter forskellige svejseprocesser
 • Der medfølger forskelligt tilbehør af høj kvalitet

Den kraftfulde svejsemaskine

Høje svejsestrømme på op til 350 A sikrer hurtig og ren svejsning af forskellige materialer og pladetykkelser. Når lysbuen er tændt, kan dens form, intensitet og varme justeres via parametrene svejsestrøm og svejsespænding. Dette er muligt ved at justere forskellige drejeknapper på svejseapparatet. Svejsetrådens fremføringshastighed kan også vælges fleksibelt mellem 2 - 18 m/min. På denne måde sikrer MIG/MAG-svejseapparatet et optimalt svejseresultat ved forskellige pladetykkelser og svært tilgængelige svejsepunkter.
Svejseapparatet MIMA350 kan bruges til forskellige svejseprocesser. Disse omfatter MIG-svejsning (metal inert gassvejsning), MAG-svejsning (metalaktiv gassvejsning) og MMA-svejsning (manuel metalbuesvejsning). Disse svejseprocesser hører til familien af gasbeskyttet svejsning. Her anbringes en smelteelektrode på emnet, og der tændes en lysbue med en høj strømstyrke. Beskyttelsesgassen, som normalt består af argon eller en argon-CO2-blanding, forhindrer, at svejsningen oxideres og dermed bliver skør. LIFT TIG-teknikken kan også anvendes med TecMaschin-svejseapparatet. Her placeres elektroden først på arbejdsemnet. Når der påføres en spænding, løftes elektroden, hvilket får lysbuen til at antænde.

Kompakte dimensioner til fleksibel brug

Det er ikke kun de elektrotekniske egenskaber ved denne kraftfulde svejsemaskine MIMA350, der er overbevisende. De kompakte dimensioner på 365 mm x 685 mm x 675 mm og det lange strømkabel 300 cm muliggør fleksibel brug på værksteder, i produktionshaller eller endda på byggepladser. Lige der, hvor metalplader, armeringsstænger og andre halvfabrikata af metal skal sættes permanent sammen. Brænderholderen er også 300 cm og jordkablet (jordkablet) 2 m langt. Det giver dig mulighed for at svejse selv på steder, der er vanskelige at komme til. Den lave vægt på kun 48 kg, bæreremmen og plastikrullerne gør også transporten behagelig.

Svejsetilbehør til enhver sag

Med vores MIG/MAG-svejser MIMA350 er du fuldt udstyret. Med svejseapparatet får du tre brænderkontaktspidser, også kaldet svejsedyser, med en åbning til ledninger på 0,8, 1,0 og 1,2 mm. Du kan også finde egnede svejsetråde hos TecMaschin. Brænderholderen, et jordkabel inkl. svejseklemme og en brænder er inkluderet i leveringsomfanget. Det betyder, at du har alt fra én kilde og ikke behøver at bekymre dig om, at du mangler noget til fremtidig svejsning.

Pro Tip:

Rengør svejseapparatets dyser efter hver brug. Hvis de bliver tilstoppede, kan MIMA350 ikke længere bruges, før dyserne er udskiftet.

...... læs mere
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.00 / 5.00)
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
24.04.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 221966
Apparatet er helt klart en pris/ydelsesvinder og uovertruffen i sin prisklasse. Selv billigere sammenlignelige apparater ligger ca. 50 % højere. Det er ærgerligt, at det kunne forbedres på et par små områder, som ville have medført små eller ingen ekstra omkostninger i produktionen, hvis der var blevet taget højde for det i designfasen. For eksempel er slangepakken med en længde på 3 meter meget kort for et svejseapparat af denne størrelse. Jordkablet er endnu kortere med 2 meter, og kablet på elektrodeholderen til MMA-svejsning er også 2 meter langt. Det er helt klart for kort. Desuden sidder håndtaget for tæt på apparatet, eller også stikker metalpladen på huset for langt ud, så man ikke kan få helt fat i håndtaget, hvilket ville give mening med tanke på vægten af sådan et apparat. Desuden bør den plade, som hjulene er skruet fast i på flaskesiden, forstærkes, da sandsynligheden for, at hjulene relativt hurtigt får X-fødder, er stor. Det ville også være ønskeligt, at apparatet havde en ekstra 220 volt-tilslutning til mindre svejseopgaver. Betjeningsvejledningen er også lidt dårlig, selv hvis man antager, at kun en person, der har arbejdet med en svejsemaskine før, ville købe sådan et apparat, ville det være ønskeligt med oplysninger om indstillingsmulighederne og eksempelværdier for fiktive anvendelser. Alligevel er der ingen tvivl om, at jeg til enhver tid ville købe apparatet igen, og i betragtning af den gunstige pris ville jeg se bort fra, at der er et lille optimeringspotentiale. Jeg har endnu ikke nogen langtidserfaring, og jeg har endnu ikke målt, om den virkelig opnår den angivne strømstyrke. Det fremgik dog tydeligt af testsvejsningen, at denne enhed giver tilstrækkelig strøm til det sædvanlige arbejde, hvis du ikke arbejder med skibsbygning.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
24.04.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 221966
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
28.02.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 221966
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
22.06.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 222348
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
27.03.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 221966
Ofte stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.