Alle produkter

Reservedel viskerlæbesæt til ride-on gulvvaskemaskine SWA70, wipeket

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(2)
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 169582-ET
  • Model
    SWA70
  • Bredde
    800 mm
Leveringsomfang
  • 2 x viskerlæber til ride-on gulvvaskemaskine SWA70

Fleksibel, holdbar, pålidelig

Gulvrengøringsmaskinen SWA70 er udstyret med to viskerlæber, der fastgøres på maskinens bageste del på række. Selvom de to viskerlæber er meget holdbare, kan det ved utilsigtet kørsel over kanter eller løse materialer såsom skruer og møtrikker ske, at viskeren bliver beskadiget.

I så fald findes der nu vores praktiske viskerlæbesæt, hvormed du øger den effektive rengøringstid og forebygger utilsigtede udfald i løbet af arbejdstiden. Skift af de 800 mm brede gummilæber er superenkel og kan gøres med få greb.

De to viskerlæber fjerner pålideligt opløst snavs og afløbsvand fra rengjorte gulve, så det efterfølgende ikke er nødvendigt at tørre overfladerne af. Viskeren tilpasser sig derved underlaget. Dermed understøttes sugelisten optimalt af viskerlæberne, og det snavsede vand kan opbevares centralt af gulvvaskemaskinens system frem til bortskaffelse.

Pro-tip: 

  • Rengør regelmæssigt viskerlæberne med en medbragt klud. På den måde forøges materialets levetid væsentligt.
  • Tag sugelisten af gulvvaskemaskinen, før du skifter viskerlæber. Dermed forenkler du tilgængeligheden og forbedrer positioneringen af læberne på listen.

Oversigt over wipeket

Høj rengøringseffekt, fjernelse af genstridig snavs og ergonomisk behagelig arbejdsstilling. Alle vores rengøringsmaskiner er udviklet og produceret efter disse principper. Bliv overbevist om den høje kvalitet af wipeket omkostningseffektive rengøringsenheder.

...... læs mere
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 5.00 / 5.00)
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
06.03.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 169582-ET
Alt i top
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
07.02.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 169582-ET