+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Rengøringsbørste til skrubbepresser SWM33, diameter 430 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 121324-ET
  • Model
    SWM33
  • Rengøringskapacitet
    1.600 m²/h
  • Børstediameter
    430 mm
Leveringsomfang

1 x Rengøringsbørste til skrubbe tørretumbler SWM33, børstediameter 430 mm

SWM33 er en effektiv og kraftfuld gulvvaskemaskine til vask af gulve på mellemstore og store områder, som grundigt renser op til 1.600 m²/h.

Rengør hurtigt og rent

Dette er muligt med vores rengøringsbørste til kompakt skrubbe-tørretumbler SWM33. De hårde børstehår, der er fremstillet af på den store børste 430 mm, fjerner pålideligt selv genstridigt snavs med 170 rpm. Skurebørstens hårde materiale sikrer lang levetid på børsterne og er derfor en bæredygtig investering i dine rengøringsbehov. Det gør den ideel til hårde, flade og glatte overflader som f.eks. fliser. Børstens lille diameter gør det nemt at komme ind i hjørner og nærme sig kanter.

Den er også let at fastgøre til maskinen ved hjælp af et drejesystem og kan udskiftes med få trin for at rengøre børsten. Det gør du ved at føre børsten eller pladen på moppetilbehøret ind under skrubbe- og tørretumbleren, løfte den op og dreje den med uret. Det er lige så nemt at fjerne rengøringsbørsten ved at give den et let ryk og derefter dreje den mod uret. Børstens solide drejeskive i komposit er designet til at være robust og holdbar, så den kan skiftes ofte eller bruges i længere tid uden større slitage.

Pro Tip:

Når en rengøringsbørste er fuld af snavs, skal den rengøres. I dette tilfælde kan det betale sig at købe en ekstra børste, da dette forhindrer, at rengøringsmaskinen står stille.

Oversigt over wipeket

Høj rengøringseffekt, fjernelse af genstridig snavs og ergonomisk behagelig arbejdsstilling. Alle vores rengøringsmaskiner er udviklet og produceret efter disse principper. Bliv overbevist om den høje kvalitet af wipeket omkostningseffektive rengøringsenheder.

...... læs mere
trusted shops light
4.3
Meget godt