Alle produkter

Arbejdsbord MFW1000, 1,2 m bredt med 1 x WS4 og 1 x WST værktøjsskab, 80 cm dybt, bordhøjde 81 cm
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 19701
 • Antal niveauer
  2
 • Bordskåner
  Multiplex plade
 • Bredde
  1.200 mm
 • Dybde
  800 mm
 • Højde
  810 mm
 • Max. Belastning pr. niveau
  500 kg
Leveringsomfang
 • 2 MFW1000-arbejdsbordsstandere 81 cm høj/80 cm dyb
 • 4 enkelttraverser til MFW1000-arbejdsbord 110 cm; feltbelastning 500 kg
 • 2 afskærmninger til MFW1000-arbejdsbord 80 cm dyb
 • 1 WS4-værktøjsskabe med fire skuffer, 57 cm høj/54 cm bred/74,5 cm dyb
 • 1 WST-værktøjsskabe med blå dør, 57 cm høj/54 cm bred/74,5 cm dyb
 • 1 multipleksplade af bøgetræ med 25 mm materialetykkelse
 • Alt tilbehør såsom fodplade, skruer, møtrikker og alt monteringsmateriale, der kræves til konstruktionen

Dette tilbud gælder for en arbejdsbænk / multifunktionsbænk MFW1000 fra Topregal, testet i henhold til BGR234. Oplev vores nye produkt og fordelene ved MFW1000! Med den multifunktionelle arbejdsbænk MFW1000, som vi har udviklet, er du altid fleksibel og kan tilpasse arbejdsbordet til dine individuelle behov - også efterfølgende. Systemet er udviklet af Topregal, og der er ansøgt om patent. Har du brug for andre mål eller har du spørgsmål? Ring til os! Du kan til enhver tid kontakte os på 07158-984391. Denne arbejdsbænk er specielt designet til kommerciel og industriel brug og er særlig velegnet til robust brug. Vi tilbyder 5 års garanti på denne vare.

Konstruktionen af MFW1000 multifunktionelle arbejdsbænk svarer til branchestandarden. Lastkapaciteten pr. niveau er 500 kg. Belastningskapaciteten for hele arbejdsbænken er 1000 kg. Disse specifikationer gælder ved jævnt fordelt belastning. Værktøjsskabene WS4 med fire skuffer og WST med blå dør, der er inkluderet i leveringsomfanget, er udviklet i kombination med MFW1000 og er tilpasset hinanden. Ligesom bordstativerne kan skabene blot placeres på trinbrættet og fastgøres takket være det særlige design.

Arbejdsbænkens ydre mål er 120 cm. Den anvendelige støtteflade (indvendigt mål) er 110 cm pr. niveau. Arbejdsbænken er 81 cm høj og 80 cm dyb. Arbejdsbænken har to niveauer. På den øverste er der som standard en multiplexplade af bøgetræ, som bruges som bordplade. Toppen er specielt behandlet med hård voksolie og er således beskyttet mod indtrængning af olie, vand og andre væsker i træet. Der kan indsættes forskellige bordunderlag (spånplader/multiplex/stål/riste) eller værktøjsskabe (WST eller WS4) på det nederste niveau. Værktøjsskabene leveres med 2 nøgler til låsning af hvert skab. Højden på bordniveauerne (tværstængerne) kan justeres individuelt i et 50 mm-rum. På grund af muligheden for individuel indretning af niveauerne kan du til enhver tid tilpasse dette arbejdsbord til dine ideer og låse det i den ideelle arbejdshøjde. Tværstængerne er sikret med sikkerhedsstifter mod utilsigtet løftning og muliggør dermed sikkert arbejde. Bordstativerne er afsluttet i toppen med to specialfremstillede paneler for at sikre, at de stort set er jævne, og for at forbedre udseendet og håndteringen. Coveret er klipset på og er derfor let at placere. Hvis der er monteret en perforeret væg, skrues der et ekstra panel på her. Vores plug-in-system gør det nemt at samle eller adskille MFW1000 multifunktionelle arbejdsbord til enhver tid. Det betyder, at den til enhver tid kan udvides og eftermonteres. Desuden gør det lille fodaftryk det ideelt til transport, når det er afmonteret. Alle de enkelte dele, der anvendes i denne artikel, kommer fra vores sortiment af lagerreoler og er derfor kompatible.


Som ekstraudstyr kan arbejdsbordet udstyres med et perforeret gitter på bagsiden. Almindelige applikationer som værktøjs- og skrueholdere eller lignende kan indsættes og fastgøres i det perforerede gitter. Den perforerede væg er 500 mm høj og skrues fast på arbejdsbordet i kombination med længere opretstående profiler og forhindrer også, at genstande på arbejdsbordet falder ned. Alternativt kan der monteres en simpel gennemtrækssikring. Det er ikke nødvendigt med forhøjede opretstående profiler i denne forbindelse.


Har du brug for andre mål eller har du spørgsmål? Ring til os! Du kan til enhver tid kontakte os på 07158-984391.

Noter

Vigtig information

De angivne mål er uegnede mål og kan afvige med nogle få centimeter. Kontakt os venligst, hvis du har brug for den rigtige størrelse til dit ønskede produkt.

trusted shops light
4.68
Meget godt