Alle produkter

Arbejdsbænk mobil MFW1000, 1,2 m bredt med 1 x WS4 og 1 x WST værktøjsskab, 60 cm dybt, bordhøjde 94 cm
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 19593
 • Antal niveauer
  2
 • Mobil
  Ja
 • Bordskåner
  Multiplex plade
 • Bredde
  1.200 mm
 • Dybde
  600 mm
 • Højde
  940 mm
 • Max. Belastning pr. niveau
  500 kg
Leveringsomfang
 • 2 MFW1000-arbejdsbordsstandere 94 cm høj/60 cm dyb med hjul
 • 4 enkelttraverser til MFW1000-arbejdsbord 120 cm; feltbelastning 500 kg
 • 2 afskærmninger til MFW1000-arbejdsbord 60 cm dyb
 • 1 WS4-værktøjsskabe med fire skuffer, 57 cm høj/54 cm bred/54,5 cm dyb
 • 1 WST-værktøjsskabe med blå dør, 57 cm høj/54 cm bred/54,5 cm dyb
 • 1 multipleksplade af bøgetræ med 25 mm materialetykkelse
 • Alt tilbehør såsom fodplade, skruer, møtrikker og alt monteringsmateriale, der kræves til konstruktionen
Dette tilbud er på det multifunktionelle arbejdsbord MFW1000 fra Topregal, som er godkendt iht. arbejdssikkerhedsreglerne (BGR 234). Se vores nye produkt, og opdag fordelene ved MFW1000! Med det multifunktionelle arbejdsbord MFW1000, som er udviklet af os, bevarer du altid fleksibiliteten og kan tilpasse arbejdsbordet – også efterfølgende – til dine personlige behov. Systemet er udviklet af firmaet Topregal, og der er søgt om patent på det. Har du brug for andre mål, eller har du spørgsmål? Ring til os!  Du kan altid få fat på os på telefon +49 07158-984391. Dette arbejdsbord er specielt udformet til erhvervsbrug/industriel brug og er først og fremmest egnet til stærkt krævende brug. Vi giver 5 års garanti på denne vare.
Konstruktion af multifunktionsarbejdsbordet MFW1000 opfylder branchestandarderne. Belastningskapacitet pr. plan er 500 kg. Belastningskapaciteten for det samlede arbejdsbord er 1000 kg. Disse angivelser gælder ved jævnt fordelt belastning. De WS4-værktøjsskabe med fire skuffer og WST med blå dør, som er inkluderet i leveringsomfanget, er udviklet sammen med MFW1000 og er tilpasset hinanden. Ligesom bordpladerne kan skabene let lægges på traverserne og fastgøres som følge af den specielle konstruktionsmåde. I den mobile variant har arbejdsbordet fire bevægelige hjul med parkeringsbremse og er dermed også egnet til mobil anvendelse som monteringsvogn, værktøjs- og værkstedsvogn. Hjulene kan frit monteres og afmonteres – også efterfølgende. Arbejdsbordets udvendige mål udgør 120 cm. Den brugbare liggeflade (indvendige mål) udgør 110 cm pr. plan. Arbejdsbordet er 94 cm højt og 60 cm dybt. Arbejdsbordet har to plan. På det øverste plan findes en normal multipleksplade af bøgetræ, som bruges som bordplade. Pladen er specialbehandlet med linolielak og er dermed beskyttet mod indtrængen af olie, vand og andre væsker i træet. På det nederste plan kan der indlægges forskellige bordflader (spånplade/multipleks/stål/gitternet) eller værktøjsskabe (WST eller WS4). Værktøjsskabene leveres med 2 nøgler hver til aflåsning. Arbejdsbordet kan eventuelt udstyres med en perforeret gittervæg på bagsiden. I hulmønsteret kan der indsættes og fastgøres gængse anvendelser såsom værktøjs- og skrueholdere og lignende. Den perforerede væg er 500 mm høj og skrues fast på arbejdsbordet sammen med længere standerprofiler, og væggen forhindrer også, at genstande falder ned på arbejdsbordet. Alternativt kan der monteres en simpel gennemskubningsbeskyttelse. Det kræver ikke forhøjede standerprofiler. Bordplanene (traverser) kan justeres enkeltvis i højde i trin a 50 mm. Planene kan placeres separat, så du kan når som helst tilpasse arbejdsbordet efter dine behov og låse det i den ideelle arbejdshøjde. Traverserne sikres med låsestifter, så de ikke utilsigtet kan trækkes ud, og arbejdet bliver dermed sikkert. Bordstanderne afrundes øverst med to specialudformede afskærmninger for at opnå gennemgående tæt lukning og forbedre designet og håndteringen. Afskærmningen sættes bare på og er dermed let at placere. Ved montering af en perforeret væg monteres der en ekstra afskærmning. Vores indstikssystem gør det muligt når som helst at montere eller afmontere multifunktionsarbejdsbordet MFW1000. På den måde kan det altid udvides og eftermonteres. Desuden er det let at transportere, fordi det ikke fylder meget i demonteret tilstand. Alle enkeltdele, der er anvendt i denne vare, stammer fra vores sortiment af oplagringsreoler og er dermed kompatible.

Har du brug for andre mål, eller har du spørgsmål? Ring til os!  Du kan altid få fat på os på telefon +49 07158-984391.
Noter

Vigtig information

De angivne mål er uegnede mål og kan afvige med nogle få centimeter. Kontakt os venligst, hvis du har brug for den rigtige størrelse til dit ønskede produkt.

trusted shops light
4.68
Meget godt