Alle produkter

Arbejdsbænk med hjul MFW1000 arbejdsbænke mobil med 1 x WS4 og 1 x WST værktøjsskab, B: 120 cm – D: 80 cm – H: 99 cm
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 19629
 • Antal niveauer
  2
 • Mobil
  Ja
 • Bordskåner
  Multiplex plade
 • Bredde
  1.200 mm
 • Dybde
  800 mm
 • Højde
  990 mm
 • Max. Belastning pr. niveau
  500 kg
Leveringsomfang
 • 2 MFW1000-arbejdsbordsstandere 99 cm høj/80 cm dyb med hjul
 • 4 enkelttraverser til MFW1000-arbejdsbord 110 cm; feltbelastning 500 kg
 • 2 afskærmninger til MFW1000-arbejdsbord 80 cm dyb
 • 1 WS4-værktøjsskabe med fire skuffer, 57 cm høj/54 cm bred/74,5 cm dyb
 • 1 WST-værktøjsskabe med blå dør, 57 cm høj/54 cm bred/74,5 cm dyb
 • 1 multipleksplade af bøgetræ med 25 mm materialetykkelse
 • Alt tilbehør såsom fodplade, skruer, møtrikker og alt monteringsmateriale, der kræves til konstruktionen
Dette er et tilbud på et BGR234-testet, mobil multifunktionel arbejdsbænk MFW1000. Oplev fordelene ved det enestående MFW1000! Med vores multifunktionelle arbejdsbænk MFW1000 holder du dig fleksibel og kan til hver en tid tilpasse arbejdsbænken til dine individuelle behov. Det patentanmeldte system er helt unikt på markedet
og udviklet af os. Arbejdsbænken er udviklet specifikt til industriel/faglig brug, så dets robuste konstruktion er perfekt til anvendelse på værkstedet eller i produktionen. MWF1000 kommer med 5 års garanti. Det multifunktionelle arbejdsbord MFW1000's konstruktion følger de højeste branchestandarder. Belastningskapacitet pr. plan er 500 kg. Belastningskapaciteten for det samlede arbejdsbord er 1000 kg. Disse angivelser gælder ved jævnt fordelt belastning. WS4 værktøjsskabet med fire skuffer og WST værktøjsskabet med blå låge, som begge er tilpasset og særligt designet til at kunne indbygges i arbejdsbænk MFW1000, medfølger. Skabene kan ligesom bordunderlaget lægges oven på traverserne og fastgør sig selv takket være den særlige konstruktion. Arbejdsbænken har i den mobile variant, der vises her, fire bevægelige hjul med parkeringsbremse, så det egner sig til at bruges både mobilt og som montagevogn, værktøjsvogn og værkstedsvogn. Hjulene kan monteres og afmonteres fleksibelt – også som udvidelse af dit eksisterende værkstedsbord, arbejdsbænk eller arbejdsbord fra TOPREGAL. Arbejdsbordets udvendige mål er 120 cm. Den brugbare liggeflade (indvendige mål) udgør 110 cm pr. plan. Arbejdsbordet er 99 cm højt og 80 cm dybt.

Den arbejdsbænk, der vises her, har to niveauer. På det øverste niveau ligger der som standard en bordplade i bøg (multipleksplade). Den er specialbehandlet med linolielak og er dermed beskyttet, så hverken olie, vand eller andre væsker kan trænge ind i træet. På det nederste plan kan der indlægges forskellige bordflader (spånplade/multipleks/stål/gitternet) eller værktøjsskabe (WST eller WS4). Værktøjsskabene leveres med 2 nøgler hver til aflåsning. Bordplanene (traverser) kan justeres enkeltvis i højde i trin a 50 mm. Da niveauerne kan tilpasses individuelt, kan du til hver en tid justere arbejdsbænken til dine behov og ønsker og låse den fast i din ideelle arbejdshøjde. Traverserne sikres med låsestifter, så de ikke utilsigtet kan trækkes ud, og arbejdet bliver dermed sikkert. Bordstanderne afrundes øverst med to specialudformede afskærmninger for at opnå gennemgående tæt lukning og forbedre designet og håndteringen. Afskærmningen sættes bare på og er dermed let at placere. Ved montering af en perforeret væg monteres der en ekstra afskærmning. Vores indstikssystem gør det muligt når som helst at montere eller afmontere multifunktionsarbejdsbordet MFW1000. Det gør det legende let at udbygge og udvide det. Desuden er det let at transportere, fordi det ikke fylder meget i demonteret tilstand. Alle de enkeltdele, der er anvendt i denne vare, stammer fra vores sortiment af opbevaringsreoler og er indbyrdes kompatible.

trusted shops light
4.81
Meget godt