Alle produkter

Nye produkter

Her finder du vores fremtidige topsælgere. Uanset om det er rengøringsudstyr, driftsteknologi eller en anden afdeling, kan du finde det her, hvis du er interesseret i, hvad vi har på vej. Alle artikler vil naturligvis være tilgængelige senere i den sædvanlige TOPREGAL-kvalitet og på de sædvanlige betingelser. Hvis du er interesseret på forhånd, er du velkommen til at anmode om yderligere oplysninger om produkterne.

Nøgleboks til 200, 400 eller 600 nøgler

De nye nøgleskabe har plads til 200 - 600 nøgler. Det er muligt med de svingbare døre, som er fastgjort med et enkelt hængsel. For at holde styr på de organiserede nøgler er hver krog nummereret, og hver højde har sin egen farve. I kombination med den praktiske nøglering i samme farve finder hver nøgle sin rette plads igen. De udskiftelige identifikationsetiketter, som kan hænges op i dørene, bidrager også hertil. Selve den robuste nøgleboks kan låses med en sikker cylinderlås, der er forbundet med tre bolte, så uvedkommende ikke har adgang til nøglerne. Nøgleboksens kompakte form og sofistikerede teknologi sikrer en lav vægt. Det gør nøgleboksen på 730 x 550 mm nem at montere på enhver væg. Nøgleboksens dybde varierer mellem 80 og 205 mm afhængigt af antallet af svingdøre og nøglekroge.

Saksegitter, hvid-rød, bredde 360 - 3720mm

Ønsker du at sikre en byggeplads eller et utilgængeligt område hurtigt og fleksibelt? Så er TOPREGAL-saksegærdet ideelt til dine formål. I løbet af meget kort tid kan du placere den 7,8 kg tunge barriere på det ønskede sted og dermed adskille gangarealer fra steder eller bruge den til at afspærre områder mod uautoriseret adgang. Transporten er særlig nem takket være den lave vægt og de kompakte dimensioner på 360 x 465 x 995 mm. Den nemme afmontering af fødderne gør også transporten lettere. Når det praktiske saksehegn er udvidet, har det en samlet bredde på 3720 mm. Ved hjælp af et simpelt kroge- og øjesystem kan flere saksehegn forbindes med hinanden, og selv firkanter kan lukkes helt inde. Med forbindelsesmodulerne har den en samlet bredde på 3800 mm. Den iøjnefaldende hvid-røde farve gør det umuligt at overse saksehegnet og giver dermed ekstra sikkerhed. Det robuste materiale og de 10 mm tykke og 20 mm brede gitterstænger er særligt stærke og ekstremt robuste mod bøjning og brud.