Alle produkter

Mobile værelser

Mobil opbevaring og mobilt arbejde. Det er muligt med vores mobile rum fra TOPREGAL. Vores midlertidige lokaler, som er nemme at transportere og hurtige at opstille, er designet til en lang række forskellige formål. På meget kort tid kan du forvandle et åbent område til et brugbart område med telte og containere.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

Varietet10 vare

Fleksibilitet når det er bedst med mobile værelser

Det lover vores mobile rum fra TOPREGAL. Uanset om du har brug for hurtigt at skabe arbejdsplads eller oprette opbevaring på en byggeplads for at beskytte materialer mod vejrliget. Vores produkter er den bedste løsning til midlertidige strukturer, der kan bruges fleksibelt. Samtidig er monteringstiden for vores mobile rumsystemer ekstremt kort, så der er garanti for hurtig brug. Takket være den kompakte konstruktion og de intelligente systemer er vores produkter særligt lette at transportere. Det betyder, at du altid har dit lager, værksted eller kontor med dig og kan opsætte, tilslutte og bruge det uden større besvær.

Fri plads er brugbar plads

TOPREGALs mobile rum forvandler åbne rum til brugbare områder, hvor og hvornår du vil. Vores Foldbar beholder Faltfixmed et gulvareal på 14,9 m² er ideelt egnet til at skabe plads til at arbejde på en byggeplads eller som midlertidig indkvartering. Den 2,6 m høje byggepladscontainer med tre stikkontakter i det indre er også beregnet til brug af elektrisk udstyr. Så du kan nemt omdanne den til et mobilt værksted til træ- eller metalarbejde. Den kan naturligvis også bruges som kontorcontainer, da den har et enkelt, men visuelt tiltalende design med LED-loftbelysning og hvide magnetiske vægge. Kort, byggeplaner eller billeder kan hurtigt hænges op på den for at tilpasse interiøret til dine behov. Anvendelsesmulighederne er næsten ubegrænsede med Faltfix-foldebeholderen: Beboelsescontainer, containerkontor, byggecontainer, mobilt værksted, aflåseligt opbevaringsrum.

Med vores mobile rum kan du dække en lang række anvendelsesområder, hvor du hurtigt og midlertidigt har brug for et lukket, anvendeligt rum. Det kan være et stort opbevaringstelt, der både giver opbevaringsplads og arbejdsplads uafhængigt af de ydre vejrforhold, eller en container med en låsbar ståldør, der kan opstilles og tilsluttes på få minutter. Her finder du den løsning, du har brug for til at skabe fleksibelt brugbart rum.

Let at sætte op, let at transportere, simpelthen super

Lige så fleksibelt som vores rumsystemer er monteret, lige så hurtigt kan de også samles, pakkes og genbruges andre steder. Det tager kun ca. 4 minutter at folde ud og tilslutte vores foldbare kontorcontainer Faltfix . Når containeren er foldet sammen, er den kun 448 mm høj, så du kan læsse flere ad gangen i én transportcontainer. De praktiske hjul, som er fastgjort til siden af containeren, gør det lettere at læsse og losse lastbiler og andre transportmaskiner. Det betyder, at vores mobile rum ikke kun er lette at samle og afmontere, men også lette at transportere, hvilket gør brugen af dem endnu mere effektiv og øger reaktionshastigheden.

...... læs mere
trusted shops light
4.81
Meget godt