Alle produkter

1,2 m dækreol mobil RR2000 / 50 cm dyb / 1.390 - 1.790 mm høj / 3 niveauer

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(3)
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data og downloads
Varenr. 86225
 • Model
  RR2000
 • Antal niveauer
  3
 • Hyldestøtte
  uden
 • Bredde
  1.200 mm
 • Dybde
  500 mm
 • Højde
  1.390 mm - 1.790 mm
 • Max. Belastning pr. felt
  500 kg
Leveringsomfang
 • 2 x opbevaringsreolstander mobil / 1,39 m høj / justerbar i højden / 50 cm dyb inkl. afskærmninger
 • 6 x opbevaringsreol enkelttraverse 110 cm, hyldebelastning: 400 kg
 • 1 x transporthåndtag - mobil opbevaringsreol/pallereol (inkl. monteringsmateriale)
 • Alt tilbehør og monteringsmateriale, der kræves til opbygningen 
 • Monteringsvejledning
 • 5 års garanti
 • Nem opbevaring af dæk og fælge
 • Høj fleksibilitet på brugstidspunktet på grund af opbevaring på hjullejer
 • Ergonomisk arbejde på grund af højdens justerbarhed
 • Modulsystemet giver mulighed for fleksibel udvidelse og tilpasning
 • Forarbejdning af høj kvalitet

Simpel dæktransport

Denne fuldt konfigurerede mobile dækreol uden hylde kan bruges til praktisk transport af dæk, fælge og lignende. Denne praktiske mobile reols samlede bredde er på 1,2 m, hvorved den effektive hyldeflade (brugbart indvendigt mål) er 10 cm kortere. Denne reol har 3 niveauer, hvorved en traverse på 110 cm kan læsses med 6 og en på 220 cm med op til 12 dæk eller fælge.

Hyldebelastningen (belastning pr. niveau) er maks. 400 kg og feltbelastningen (mellem 2 standere med jævnt fordelt belastning) maks. 500 kg.

Traverserne (pulverlakeret i orange) isættes i standerne ved hjælp af en simpel indstikskonstruktion, og låsestifter sikrer, at traverserne ikke utilsigtet løftes løs. Traverserne kan justeres individuelt i trin af 50 mm i højden. Dækkene lægges på traverserne og opbevares på skånende vis på trintraversernes særlige konstruktion.

En mobil dækreolstander (blå pulverlakering) består af en front- og en bagstanderprofil samt 2 bevægelige hjul, som er udstyret med parkeringsbremser. Reolstanderne afsluttes øverst med to specialudfærdigede afskærmninger for at øge arbejdssikkerheden og afskærme hjørnerne og kanterne. Afskærmningen sættes på og er let at placere.

Fleksibel til dine anvendelsesbehov

Den mobile dækreols arbejdshøjde er individuelt justerbar i et gitter på 50 mm og spænder fra 1.390 - 1.790 mm. Du skal bare sørge for at tilpasse standerens indstikshøjde på foddelen. Hele reolen er udstyret med 4 bevægelige hjul med parkeringsbremse og er dermed egnet til mobil anvendelse. Denne mobile reol tilbydes specielt til erhvervsmæssig, industriel anvendelse og er også egnet til krævende anvendelser. Med vores reolers modulsystem er det til enhver tid muligt at udvide reolen efterfølgende og tilpasse den til dine krav.

Alt monteringsmateriale såsom skruer, møtrikker og alle smådele, som kræves til opstilling, er inkluderet i pris og levering.

...... læs mere
Noter

Vigtig information

Alle data refererer til jævnt fordelte belastninger. Ved belastning må hylde- og feltbelastningen ikke overskrides. I princippet gælder de aktuelle retningslinjer for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen (DGUV regel 108-007 / BGR 234) under brug. TOPREGAL påtager sig intet ansvar for ulykker/skader forårsaget af ukorrekt brug. Vores ekspertrådgivningsteam vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. De angivne mål er omtrentlige og kan afvige med nogle få centimeter. Kontakt os, hvis du har brug for de nøjagtige mål til dit ønskede produkt.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 3.67 / 5.00)
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
15.12.2021 på grundlag af varenr.: Varenr. 86225
Du skal være forsigtig med, hvor langt du kan gå ned med den nederste del, på små modeller er det et problem at montere den helt ned, hvis du vil nå den fulde dimension.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
14.05.2021 på grundlag af varenr.: Varenr. 86225
Du skal være forsigtig med, hvor langt du kan gå ned med den nederste del. Med små modeller er det et problem at montere den helt ned, hvis du vil nå den fulde dimension.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
03.11.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 86225
Ofte stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.