Alle produkter

ELLA480i Mørkt konferencebord med induktionsopladningsstation til 16 - 18 personer

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(2)
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data
Varenr. 220611
 • Model
  ELLA480i
 • Vægt
  183 kg
 • Farve
  mørkebrun
 • Overflade
  melamin
 • Bredde
  4.800 mm
 • Dybde
  1.500 mm
 • Højde
  750 mm
 • Monteret
  nej
 • Kabellængde
  150 cm
 • Anvendelsesområde
  Interiør
Medier
Leveringsomfang
 • 1 x ELLA480i Mørkt konferencebord med induktionsopladningsstation til 16 - 18 personer
 • 12 måneders garanti
 • Repræsentativ og tidløs takket være det moderne design
 • Bordets overflade er særlig modstandsdygtig over for gnidning og ridser 
 • Skaber ekstra ordre på grund af integrerede kabelkanaler inkl. kabelkanal
 • Induktive ladestationer og stikkontakter sikrer optimalt udstyr

Enkel, praktisk, stor

Konferenceborde skal både værre flotte og funktionelle. Samtidigt skal prisen være rigtig. Det gælder både for små og store virksomheder. Mødebordet ELLA480i er helt perfekt til dette. Det

konferencebord med den ekstra store bordplade (4.800 mm x 1.500 mm) egner sig perfekt til store konferencerum. Så kan der holdes både bestyrelsesmøder og driftsmøder med 16 - 18 personer. For at kunne bruge elektriske apparater bekvemt under mødet uden frygt for, at batteriet snart løber tør, er det store mødebord udstyret med tre stikkontakter (4 stikkontakter hver), som bærbare computere, projektorer eller endda smartphones kan tilsluttes. Selve strømforsyningen til bordet sker via et 150 cm langt strømkabel, der kan sluttes til enhver gængs 230 V/50 Hz stikdåse. Med den ergonomiske højde på 750 mm passer konferencebordet til næsten enhver kontorstol og kan dermed integreres fleksibelt i indretningen.

Det flotte design med den mørkebrune plade med palisanderlook og de sorte fødder af metal passer ind i næsten alle omgivelser. Det kan især anbefales at kombinere med vores MARINA-konferencestole, der udseendemæssigt er perfekt afstemt til bordet. De fire cylindriske fødder og de to ekstra flade fødder i midten af konferencebordet sikrer stabiliteten. Bordpladen af træ er særlig robust, så det også efter intensiv brug, med håndskrivning eller spildt kaffe, bevarer sit flotte udseende i lang tid. Her kan også indimellem bankes hårdt i bordet for at understrege et argument.

Intelligent, integreret, induktiv

Sådan er det store konferencebord ELLA480i. Det har ikke blot tre strømskinner integreret midt på bordpladen, hvor bærbare computere og projektorer let kan tilsluttes, men også tre induktionsbokse, der kan bruges til alle almindelige smartphones. Induktionsladefladerne fungerer med alle mobiltelefoner, der kan oplades kabelløst, f.eks. nyere enheder fra Samsung S6, iPhone 8, Google Nexus 4, LG G2, osv. Dette betyder, at du nemt kan oplade din mobiltelefon ved at lægge den på pladen.

...... læs mere
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 5.00 / 5.00)
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
11.09.2023 på grundlag af varenr.: Varenr. 221367
Meget godt produkt. Design som på billedet. Stolene er behagelige, men ikke så behagelige, at mødedeltagerne ikke har lyst til at forlade dem. Kun samlevejledningen var lidt dårlig og kræver lidt fantasi og logisk tænkning.
Læs original
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
03.07.2024 på grundlag af varenr.: Varenr. 221366
Ofte stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.