Alle produkter

Pallevogn

Løftevogne hører også til de Industrielle lastvogne. De anvendes til transport af paller, netkasser, kasser osv. på virksomhedens eget lager eller kan på grund af deres størrelse og manøvredygtighed anvendes på lastpladsen på lastbiler (uden motor). De består af to metaltænder, der kan justeres i højden for optimal pallelæsning. 

Metaltænderne monteres på samme måde som Gaffeltruck kaldet"gafler" . Lastruller er placeret under gaflerne - de er stive fortil og bevægelige bagtil (et eller to hjul). Håndtaget kan bruges én gang til at styre gaffeltrucken eller som håndtag (i tilfælde af magtesløst udstyr som en hydraulisk funktion). Denne udstyrsfunktion findes normalt på håndtaget eller inden for rækkevidde af akslen. I modsætning til gaffeltrucks sidder føreren ikke på et sæde, men betjener apparatet stående (på en platform på gaffeltrucken) eller gående. Det eneste sæde på palleløfteren er på den elektriske palleløfter, som ligesom gaffeltruck'en betjenes siddende.

Der kræves en årlig inspektion for sikkerhed - Kilde (i henhold til DGUV-forskrift 68 - for yderligere oplysninger sehttp://publikationen.dguv.de/dguv/pdf/10002/vorschrift68.pdf).

Operatøren skal også være instrueret i brugen af dette udstyr. Med en palletruck fordeles lasten anderledes, og der er ikke behov for modvægt som med en gaffeltruck. En pallelastbil er også kendt som en "Ant" (et mærke fra Jungheinrich-virksomheden).

trusted shops light
4.57
Meget godt