+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

BGR 234 og DGUV 108-007

TOPREGAL tilbyder kun nye, testede reoler og produkter, der opfylder de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Disse omfatter "Retningslinjer for sikkert arbejde" i DIN EN 15635 samt DGUV 108-007 for "Opbevaringsfaciliteter og -udstyr" (tidligere BGR 234). Derfor lader TOPREGAL frivilligt sine produkter en gang om året teste for belastning, stivhed og stabilitet. De belastningsplader, der følger med de enkelte reoltyper, viser den maksimale belastning af hylder og reoler.

Testet kvalitet og sikkerhed

De gældende regler for drift og prøvning af reoler er DIN EN 15635 "Faste stålreolsystemer - Anvendelse og vedligeholdelse af lagerudstyr". DIN EN 15620 "Faste stålreoler - Justerbare pallereoler - Begrænsning af afvigelser, deformationer og frihøjder" og DIN EN 15629 "Faste stålreoler - Specifikation af lagerudstyr" er til gengæld en hjælp til planlægning og indkøb af reolsystemer.

Testning af reoler er en vigtig del af DIN EN 15635, som kræver, at opbevaringsfaciliteter kun er designet til omhyggelig brug. Der må ikke forekomme yderligere kræfter ved afsætning eller optagning af byrder. Operatørens store ansvar for at holde stativerne i god stand understreges, ligesom det understreges, at stativerne skal kontrolleres regelmæssigt for sikkerhed og især for eventuelle skader. Alle reoler skal inspiceres systematisk og regelmæssigt, og det sker normalt fra reolernes fodaftryk, selv om det er i det nederste område af reolen, at de fleste skader kan opstå. Hvis der er grund til at tro, at der også kan findes skader i højere områder, skal der foretages en mere intensiv inspektion i henhold til DIN EN 15635.

Rack-inspektioner af TOPREGAL-fagfolk

Ud over rådgivning, levering og montering af reoler støtter TOPREGAL sine kunder med de regelmæssigt udførte inspektioner af reoler. Til dette formål har nogle af TOPREGAL-medarbejderne uddannet sig til hyldeinspektører. Yderligere oplysninger om Hyldeinspektioner foretaget af TOPREGAL's erfarne lagereksperter er tilgængelige her.

trusted shops light
4.3
Meget godt