Alle produkter

4 massive gummidæk til Gaffeltruck GSE35/5, SolidHub

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Få op til 10% rabat på din indkøbskurv!
15.200 kr
3 %
38.000 kr
5 %
76.000 kr
10 %
Tekniske data
Varenr. 239431
 • Model
  GSE35/5
 • Dæk
  massiv gummi
Medier
Leveringsomfang
 • 4 massive gummidæk til Gaffeltruck GSE35/5, SolidHub
 • 12 måneders garanti
 • Komfortabel kørsel
 • Sikker transport af tunge laster
 • Stabil og høj belastningskapacitet
 • Lang levetid

Oplev dæksættet i massivt gummi til GSE35/5 fra SolidHub - den optimale løsning til din gaffeltruck. Dette sæt giver maksimal pålidelighed, holdbarhed og sikkerhed for din gaffeltruckflåde. Det består af 2 Fordæk og 2 Bagdæk, som er specielt designet til intensiv brug.
Fordækkene har en dækstørrelse på 28x9-15 og en fælgstørrelse på 7 ". Med en ydre diameter på 690 mm og en dækbredde på 224 mm giver de fremragende stabilitet og lasteevne. Hvert fordæk kan bære op til 3.445 kg ved en maksimal hastighed på 25 km/t og vejer 59,3 kg.
Bagdækkene har en dækstørrelse på 18x7-8, og fælgstørrelsen er 4,33 ". Med en ydre diameter på 440 mm og en dækbredde på 154 mm giver de den nødvendige manøvredygtighed og stabilitet til din gaffeltruck. Bæreevnen er 1.585 kg pr. bagdæk ved maksimalt 25 km/t, og vægten er 20,3 kg.
Vores massive gaffeltruckdæk er ideelle til brug i krævende miljøer, da de ikke indeholder luft og derfor er punkteringssikre. De har en længere levetid og giver en fremragende stødabsorbering, som maksimerer gaffeltruckens driftstid og garanterer optimal lastfordeling og trækkraft. Tøv ikke med at udstyre din gaffeltruckflåde med solide kvalitetsdæk fra SolidHub. Optimer dine driftsprocesser, og øg din virksomheds effektivitet.

Bemærk venligst:
Kun de massive dæk er inkluderet i leveringsomfanget, ingen fælge. Du har mulighed for selv at montere dækkene eller få dem monteret på et værksted.

Før idriftsættelse skal du orientere dig om de gældende nationale bestemmelser i anvendelseslandet. Idriftsættelsen og også det personale, der er egnet til dette formål, er idriftsættelsesingeniørens ansvar.

...... læs mere
Ofte stillede spørgsmål
Generelle spørgsmål
Hvordan håndteres forsendelsen, og hvad er leveringstiden for min ordre?

Din ordre vil normalt blive overdraget til fragtfirmaet inden for 24 timer eftermodtagelse af ordren eller betalingen (afhængigt af den valgte betalingsmetode), afhængigt af lagerbeholdningen. Fra dette tidspunkt er leveringstiden inden for Forbundsrepublikken Tyskland maksimalt 72 timer (internationale forsendelser tager tilsvarende længere tid, bemærk venligst oplysningerne direkte på den respektive vare). Hvis du har valgt en følgeseddel, vil transportøren kontakte dig mindst en dag før levering for at aftale leveringsdatoen.

Yderligere detaljer om forsendelsesbehandling kan findes her.